Ook een plek op het vernieuwde DGBC-plein tijdens PROVADA

Van 2 t/m 4 juni 2015 vindt in de Amsterdam RAI hét vastgoedevenement van het jaar plaats: PROVADA, the real Estate Meeting Point. Met meer dan 300 standhouders en ruim 22.000 bezoekers is PROVADA één van Europa’s grootste vastgoedevenementen.

PROVADA staat dit jaar in het teken van (RE) Building the Business. Met dagthema’s als Innovatie, Verleiding en Authenticiteit slaan we samen met u de brug naar de toekomst. Een passend en actueel thema, omdat we als branche weer uit het dal kruipen en de weg naar boven vinden. Juist nu is het van groot belang dat we de wens van de veranderingen die we de afgelopen jaren met elkaar hebben besproken vasthouden en samen concreet gaan maken. (RE) Building the Business dus.

Vernieuwd DGBC-plein

Eén van de grootste pleinen op PROVADA is het DGBC-plein. Dit jaar wordt dit plein vernieuwd. En dat heeft voordelen voor u als standhouder. Zo wordt het algemene Forum onderdeel van het DGBC-plein. Ook de horeca-lounge wordt geïntegreerd. Dit garandeert een constante stroom aan bezoekers op het plein die ook nog eens langer blijven. Het biedt u als standhouder nog meer de mogelijkheid om met bestaande relaties, nieuwe relaties en opdrachtgevers in contact te komen.

Standhouder worden?

Participanten van de Dutch Green Building Council bieden wij de exclusieve mogelijkheid om deel te nemen aan het DGBC-plein. Er zijn twee mogelijkheden:

Eigen standbouw

U kunt deelnemen met een eigen stand. De kosten hiervoor zijn € 325,- excl. BTW per m². Wij bieden binnen dit segment plekken aan vanaf 20 m2. De standbouwer van het DGBC-plein is Brederode Standbouw. Wanneer u liever gebruikmaakt van eigen standbouw, dan kan via Brederode Standbouw kosteloos een ontwerp worden gemaakt.

Flexibele deelname

Net als vorig jaar biedt PROVADA ook de mogelijkheid tot een laagdrempelige wijze van deelname. Hierin bepaalt u zelf hoe prominent u deelneemt. Al voor € 785,- excl. BTW doet u mee. U krijgt dan een logovermelding op het plein en de mogelijkheid tot het aanbieden van folder- en ander promotiemateriaal.

Standhouder worden

Mocht u interesse hebben in deelname, dan vernemen wij dat graag op korte termijn. Heeft u zelf nog ideeën? Neem dan gerust contact op met Peter Schreuter via +31 (0)30 605 14 24 of via peter@provada.nl.

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria