Nieuwe participant van Dutch Green Building Council stelt zich voor: Oostelbos Van den Berg

Oostelbos Van den Berg heeft zich onlangs aangesloten als participant van de Dutch Green Building Council, de grootste maatschappelijke netwerkwerkorganisatie voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Het adviesbureau stelt zich graag even voor.

Wat doet jullie organisatie precies?

Oostelbos Van den Berg is al 14 jaar een toonaangevend adviesbureau op het gebied van bouwmanagement en huisvestigingsadvies. Binnen het bureau is ruime ervaring met de ontwikkeling en realisatie van zorgvastgoed, onderwijshuisvesting, woningbouw, overheidsgebouwen, commercieel en maatschappelijk vastgoed. Het bureau is ISO-NEN 9001 gecertificeerd. Kernwaarden van de organisatie zijn klantgerichtheid en een pragmatische transparante werkwijze.

Wat doen jullie op het gebied van duurzaamheid?

Wij nemen duurzaamheid mee in onze projecten, zo heeft Oostelbos Van den Berg reeds meerdere projecten begeleid waarin BREEAM-NL als certificeringsmethodiek is gehanteerd. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. http://www.oostelbosvandenberg.nl/

Waarom zijn jullie participant geworden van DGBC?

Omdat we een bijdrage willen leveren aan de duurzame gebouwen van morgen. Daarnaast is het een interessant netwerk, waarin we hopen nog meer kennis op te kunnen doen. We hopen binnen dit netwerk gelijkgestemden tegen te komen, waarmee we ervaringen kunnen uitwisselen.

Welke bijdrage kunt u leveren aan het netwerk van de Dutch Green Building Council?

De (huidige) dynamische marktomstandigheden vragen om een snel, oplossingsgericht en flexibel instelling, maar ook gestructureerde aanpak. Dit is waar Oostelbos Van den Berg sterk in is en dit willen we dan ook meebrengen in dit netwerk. Daarnaast hebben we een brede groep opdrachtgevers, waaronder vastgoedeigenaren, (institutionele) beleggers, overheden, ontwikkelaars, aannemers en eindgebruikers en dit zowel voor de profit als non-profit sector. Wij willen onze kennis en ervaringen, die wij bij deze opdrachtgevers hebben opgedaan op het gebied van duurzaamheid, delen met het netwerk van DGBC.

 

Meer informatie:

http://www.oostelbosvandenberg.nl/

 

 

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria