Lancering GBC Utrecht Centraal

Op de Dag van de Duurzaamheid -vrijdag 10 oktober-, vindt om 16.00 uur de officiële lancering plaats van de Green Business Club Utrecht Centraal! U bent van harte welkom om dit feestelijke moment onder leiding van Henk Westbroek bij te wonen op het Jaarbeursplein voor het Beatrixgebouw, met aansluitend een borrel.

De lancering wordt gecombineerd met het eerste, inhoudelijke evenement georganiseerd door de GBC Utrecht Centraal: het ‘Circulair Atelier’. Op 10 oktober gaan acht gepassioneerde ontwerpers vanaf 10.00 uur op het Jaarbeursplein aan de slag met afval uit het stationsgebied om hier iets bruikbaars en moois van te maken. Een drummer van het conservatorium in Utrecht begeleidt de kunstenaars rond 13.30 uur met een Recycle drum performance.

Rond 16.30 uur interviewt Henk Westbroek de ontwerpers over het verhaal dat geleid heeft tot het ontwerp dat zij gemaakt hebben. De kunstwerken zullen nadien worden tentoongesteld bij de deelnemende bedrijven aan de Green Business Club Utrecht.

Wilt u de lancering bijwonen? U bent van harte welkom vanaf 16.00 uur. U kunt zich aanmelden door een een mail te sturen. 

Gerelateerd

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’

Nationale SDG rapportage

Nationale SDG Rapportage roept op tot samenwerking en scherpe toekomstvisie