Geef de toekomst een plek: bestel een DGBC Toekomststoel

#Toekomststoel is een initiatief dat ons aanzet om verder vooruit te kijken, lef te tonen en verbeeldingskracht te gebruiken in de uitdagingen die voor ons liggen aangaande verduurzaming. Om dit initiatief nog meer vorm te geven liet DGBC een eerste, echte, circulaire toekomststoel maken.

Dit unieke exemplaar werd enthousiast ontvangen tijdens het Green Leaderhip Summit en u heeft nu ook de mogelijkheid om dit bijzondere symbool een plek te geven in uw organisatie, thuis op een ander locatie. 

Exclusief voor participanten 

De DGBC Toekomststoel is tijdens ons jubileumjaar exclusief door participanten van DGBC te bestellen. De circulaire DGBC Toekomststoel is ontwikkeld in samenwerking met New Horizon Urban Mining en Herso circulaire houtbewerkers. Het is een zogenaamde ‘no-waste’ stoel, gemaakt van afvalhout uit de gebouwde omgeving. Het verwerken van het afvalhout tot bruikbare panelen waarvan de toekomststoel wordt gemaakt, gebeurt deels door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Uw eigen toekomst

New Horizon schenkt 20% van de opbrengst van elke gemaakte stoel aan DGBC om te investeren in een training speciaal voor participanten. Met deze training leert u schoolkinderen te onderwijzen op het gebied van duurzaamheid. Participanten van DGBC mogen gratis aan deze training deelnemen. Kinderen gaan tijdens deze les zelf ‘op inspectie’ om vervolgens de directeur van de school te adviseren wat er allemaal moet verbeteren. Onze ervaring is dat deze gastlessen scholen echt helpen om duurzaamheid op de agenda te zetten. Met uw investering in de DGBC Toekomststoel investeert u dus ook in uw eigen toekomst en in die van onze jeugd.

Betrek de toekomst bij de keuzes die u vandaag maakt, met een DGBC Toekomststoel!

bestel hier uw stoel 

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria