Even voorstellen: ORGA architect

Wat is uw duurzaamheidsambitie?

ORGA architect is opgericht door architect ir. Daan Bruggink en maakt moderne ecologische architectuur. Het bureau is gespecialiseerd in het gebruik van natuurlijke materialen en ontwerpt aansprekende bio-based architectuur. Daan Bruggink heeft verschillende nationale prijzen gewonnen voor zijn innovatieve kijk op de bouwkunst en hij publiceert en blogt met regelmaat over de ontwikkelingen in het duurzame bouwen.

Ontwerpen en bouwen doet het bureau in co-creatie met opdrachtgevers en bouwers. Als typisch nieuwe economie organisatie werken zij op een persoonlijke manier met open communicatie. ORGA architect stimuleert kruisbestuiving met hun bio-based bouwpartners en deelt graag hun kennis via online platforms, denktanks, artikelen en lezingen. Naast het architectenbureau werken ook een bouwbedrijf en een marketingbureau onder de naam ORGA: ORGA bouw en ORGA branding.

De portfolio bestaat uit diverse uiteenlopende projecten: van comfortabele ecologische woningen tot het 'healing environment' van een bio-based tandartspraktijk, van het herbestemmen van historische boerderijen tot het duurzaam restaureren en energiezuiniger maken van Rijksmonumenten.

Waarom participeren in DGBC?

ORGA architect is er van overtuigd dat natuurlijke bio-based bouwmaterialen en hun positieve effecten op de leefomgeving van grote waarde zijn voor een duurzame bouwwereld. Naast het participeren in DGBC is Daan Bruggink sinds 2015 voorzitter van de Adviesgroep Nieuwbouw en Renovatie voor het BREEAM-NL keurmerk alsmede lid van het College van Deskundigen. In deze rol werkt hij intensief verder aan de ontwikkeling van het duurzaam bouwen in Nederland.

Voor meer informatie: www.orga-architect.com

Gerelateerd

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)