Even voorstellen: Merosch

"Het moet en kan beter"

Het moet en kan beter. Voor nu; maar zeker voor later. Het is voor Merosch de drijfveer om het bij iedere opdracht nòg beter te doen en de gebouwde omgeving iedere keer een stap verder te verduurzamen. Gedreven door idealen maar wel realistisch. De ambities moeten (financieel) haalbaar zijn. Niet alleen op papier maar ook objectief en aantoonbaar in de praktijk.

Draagvlak, het verbinden van belangen en het organiseren van de wil om vooruit te gaan zijn ingrediënten die nadrukkelijk deel uit maken van de weg naar succes in onze projecten. Waar nodig dragen we zelf risico en koppelen desnoods ons honorarium aan het behaalde resultaat. We geloven in wat we adviseren en voelen ons daar verantwoordelijk voor.

Over Merosch

Merosch is in 2008 opgericht en is ondanks de crisis elk jaar gegroeid. Binnen Merosch is ruim vijftien jaar ervaring aanwezig in het vakgebied. Onze kracht ligt bij gedegen adviseurs met uitgebreide kennis van de disciplines techniek en ontwerpen, financiën en beleid- en besluitvorming; en de kwaliteit om hier helder en doelgroep gericht over te kunnen communiceren.

Merosch komt tot zijn recht binnen projecten in de gebouwde omgeving met hoge ambities en grote complexiteit. In het bijzonder bij projecten waarbij gezondheid, energie en/of duurzaamheid de belangrijkste thema’s zijn. Merosch heeft hier een aantoonbare track record in opgebouwd, waaronder meerdere energieneutrale projecten in de woningbouw maar ook in de utiliteitsbouw door het hele land.

Participant van DGBC

DGBC zet zich in om de bebouwde omgeving te verduurzamen. Dit sluit naadloos aan bij de missie van Merosch, waardoor participatie eigenlijk vanzelfsprekend is. Merosch is dan ook van mening dat BREEAM een zeer bruikbaar instrument is om de gebouwen en gebieden mee te verduurzamen en leidt zijn adviseurs op om deze instrumenten te kunnen toepassen in projecten. Daarbij ziet Merosch  DBGC als het platform om de ruime kennis en ervaring in duurzaam bouwen te delen en nieuwe kennis op dat gebied op te doen en in contact te komen met andere partijen die dezelfde missie nastreven.

Meer informatie

Website: www.merosch.nl
Email: info@merosch.nl

Gerelateerd

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’

Nationale SDG rapportage

Nationale SDG Rapportage roept op tot samenwerking en scherpe toekomstvisie