Even voorstellen: Dok Vast

We deliver competitive industrial real estate based on innovation and sustainability

Dok Vast ontwikkelt en investeert in duurzaam logistiek vastgoed. Het in 2006 opgerichte Oisterwijkse bedrijf onderscheidt zich door te focussen op innovatie en duurzaamheid met als doel besparingen voor de eindgebruiker te realiseren. Deze focus wordt gecombineerd met financiële slagkracht en een snelle werkwijze.

Onze duurzaamheidsambitie

Dok Vast wil panden realiseren die ook in de toekomst goed functioneren en respectvol omgaan met hun omgeving en het milieu in brede zin. Door kwalitatief hoogwaardig, energiezuinig en state of the art logistiek vastgoed te bouwen dragen we niet alleen bij aan een beter milieu, maar speelt Dok Vast ook in op toekomstige milieunormeringen. Tegelijkertijd verhogen we daarmee onze huuropbrengsten en de eindwaarde van het pand.

Waarom zijn wij participant geworden van DGBC?

Steeds meer beleggers en huurders vragen naar bewijslast over de duurzaamheidswaarde van een gebouw. Voor bedrijven is een pand een belangrijk middel om hun maatschappelijk verantwoord ondernemen mee aan te tonen en aan te geven dat ze hun gehele keten hebben 'vergroend'. BREEAM is hét middel om een pand te certificeren op duurzaamheid: streng, onafhankelijk en niet zo gemakkelijk te verkrijgen. We zijn er dan ook trots op om voor twee distributiecentra op Vossenberg West II in Tilburg het BREEAM-NL Outstanding (5 sterren) certificaat met de hoogste scores van Nederland te hebben ontvangen. Door participant van DGBC te worden wil Dok Vast een voortrekkersrol vervullen en zijn kennis delen met andere participanten. Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Meer informatie:

Dok Vast
Jos Klanderman, telefoonnummer: 013-529 97 50 of mail naar: j.klanderman@dokvast.com
www.dokvast.com

 

Gerelateerd

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’

Nationale SDG rapportage

Nationale SDG Rapportage roept op tot samenwerking en scherpe toekomstvisie