Even voorstellen: BerkhofBoerboom

Met passie ontwerpen en realiseren van gebouwen met duurzame technieken. Kort samengevat gaat het hier bij BerkhofBoerboom om. Of het nu een zwembad betreft, een kantoorgebouw, een schoolgebouw, een mediabedrijf, of een multifunctioneel gezondheidscentrum, bij elke ontwikkeling is het mogelijk om met duurzaam opgezette technische installaties zorgt te dragen voor een goed binnenklimaat met een beperkte CO2 uitstoot en energieverbruik.

Door het toepassen van onder andere warmte-koude-opslag in combinatie met warmtepompen, daglichtafhankelijke LED-verlichting, geschakeld op aanwezigheidsdetectie, PV-cellen,  en thermische zonnecollectoren is het mogelijk het gebruik van fossiele brandstoffen tot het minimum te beperken.

Als participant van de DGBC willen wij deze passie uitstralen en samen met onze partners aan een beter milieu werken.

De kracht van samenwerking

Met uitgebreide expertise in de installatietechniek is BerkhofBoerboom “Hét adviesbureau voor gebouwgebonden installaties”. Als middelgroot bureau adviseren zij opdrachtgevers in heel Nederland bij zeer veelzijdige projecten. Dat is mogelijk omdat het bureau beschikt over gedreven specialisten en omdat zij geloven in de kracht van samenwerking in ontwerpteams. Begrip en respect voor elkaars vakgebied zijn de sleutelwoorden.

De aanpak

Korte lijnen, heldere communicatie en een transparante aanpak maken BerkhofBoerboom een aantrekkelijke partij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Als onafhankelijk adviesbureau werken zij onder andere voor overheden, woningbouwverenigingen, bedrijven, projectontwikkelaars, architectenbureaus, beleggers, banken en zorginstellingen in binnen– en buitenland. De projecten referentielijst op de website laat de veelzijdige diensten zien die aangeboden worden.

Algemene gegevens

BerkhofBoerboom B.V.
Zwarteweg 32
3833 Al Leusden
Telefoon: 033 43 47 821
Telefax : 033 43 47 823
e-mail : info@berkhofboerboom.nl

 

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria