Dutch Green Building Week 2015: Doet u ook (weer) mee?

Het lijkt nog ver weg, maar toch zijn wij al druk met de voorbereidingen voor de Jubileum Editie van de Dutch Green Building Week. De 5e editie zal plaatsvinden van 21 tot en met 25 september 2015. Bent u er deze editie ook (weer) bij?

Thema: Groene Uitdaging

Het thema voor de Dutch Green Building Week 2015 is "Groene Uitdaging". Binnen dit thema laten we zien welke belangrijke rol duurzame gebouwen en gebieden spelen in gezondere, duurzamere gemeenschappen. Maar willen we ook stilstaan bij de wijze waarop we deze opgave een duurzame invulling geven. Kijk voor inspiratie naar de terugblik van voorgaande edities.

U bepaalt het programma

Door mee te doen aan de DGBW bepaalt u zelf wat er op het programma komt. U kunt meedoen met uw eigen activiteit. Dat kan van alles zijn, van een 'open huis' tot een themaborrel, van lezing tot rondleiding. Wij staan open voor alle suggesties.

Op de website www.dgbw.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden en leest u meer over de voorwaarden voor deelname. Via het aanmeldformulier kunt u uw activiteit direct aanmelden.

Terugblik 2014

Nog even terugkijken? Op deze pagina vindt u de reportage van de week en foto's en video's van enkele activiteiten in de week. Ook vindt u hier alle sponsoren en deelnemende organisaties van vorig jaar.

Gerelateerd

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’

Nationale SDG rapportage

Nationale SDG Rapportage roept op tot samenwerking en scherpe toekomstvisie