Dolf Jansen en Tom van ‘t Hek spreken op DGBC Congres Impact

Ad Verbrugge, Dolf Jansen en diverse andere toonaangevende sprekers zullen op donderdagmiddag 29 september 2016 spreken op het DGBC Congres Impact plaats in Media Plaza van Jaarbeurs. Het belooft een interessante en impactvolle bijeenkomst te worden voor ruim 400 professionals uit – en gelieerd aan – de gebouwde omgeving. Het congres zal onder leiding staan van Tom van ’t Hek.  

Over Ad Verbrugge

Ad Verbrugge is een filosoof en een begenadigd docent die bekend staat om zijn erudiete en inspirerende colleges van een hoog wijsgerig gehalte. Samen met college prof. dr. Govert Buijs richtte hij in 2015 aan de Vrije Universiteit het Èthos op – een filosofisch centrum voor onderzoek, onderwijs en debat over maatschappelijke transformaties. In samenwerking met investeringsmaatschappij Dasym ging in het najaar van 2015 de tweejarige filosofische Mastertrack Filosofie van cultuur en bestuur van start. In juni 2016 ontving Ad Verbrugge een Koninklijke onderscheiding.

Over Dolf Jansen

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij start zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma's. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong.

Over Tom van ‘t Hek

Tom van ’t Hek is van origine huisarts en heeft in die hoedanigheid zo’n viertal jaren fulltime gewerkt. Van juli 1994 tot september 2000 was hij coach van het Nederlands dames hockey elftal. Tevens verrichtte hij vanaf 1995 tot 2013 werkzaamheden voor Radio 1 als presentator van verschillende  sport –en actualiteiten programma’s. Sinds juni 2013 presenteert hij de dagelijkse nieuwsochtendshow op BNR Radio.

Dit congres wordt door DGBC georganiseerd in het kader van de Dutch Green Building Week (DGBW). Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.dgbw.nl.

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria