DGBC zoekt nieuwe groene leiders!

De inschrijving voor hét leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap is geopend. Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals. Ben jij een ambitieuze Young Professional die door middel van leiderschap een verschil wil maken? Schrijf je dan in!

Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders.

De inschrijving is vanaf nu geopend en Young Professionals werkzaam bij DGBC partners, kunnen tot 1 mei gebruik maken van 10% vroegboekkorting. Het tarief voor DGBC-partners en voor organisaties die geen partner zijn, zijn te vinden bij het programma. 
 

Bekijk hier het volledige programma

Met medewerking van o.a.:

  • Annemarie van Doorn, directeur DGBC
  • Nathalie 'Pitch Queen' Mangelaars, founder Pitch Academy
  • Lidewey van der Sluis, Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Nyenrode Business Universiteit
  • Niek de Vries, coach persoonlijk en teamontwikkeling. Sinds 2018 coach bij dit programma

Voor wie?

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals tot 35 jaar, die actief zijn met het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'