DGBC zoekt nieuwe groene leiders!

De inschrijving voor hét leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap is geopend. Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals. Ben jij een ambitieuze Young Professional die door middel van leiderschap een verschil wil maken? Schrijf je dan in!

Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders.

De inschrijving is vanaf nu geopend en Young Professionals werkzaam bij DGBC partners, kunnen tot 1 mei gebruik maken van 10% vroegboekkorting. Het tarief voor DGBC-partners en voor organisaties die geen partner zijn, zijn te vinden bij het programma. 
 

Bekijk hier het volledige programma

Met medewerking van o.a.:

  • Annemarie van Doorn, directeur DGBC
  • Nathalie 'Pitch Queen' Mangelaars, founder Pitch Academy
  • Lidewey van der Sluis, Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Nyenrode Business Universiteit
  • Niek de Vries, coach persoonlijk en teamontwikkeling. Sinds 2018 coach bij dit programma

Voor wie?

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals tot 35 jaar, die actief zijn met het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Gerelateerd

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel

Controle van diepste kelder tot hoogste zonnepaneel

Tussenstand op weg naar Paris Proof

Tussenstand op weg naar Paris Proof

Kantoren Zuidas Amsterdam

Energiegebruik kantoren daalt harder dan energielabel aangeeft