DGBC Future Leaders Program 2022

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Het DGBC Future Leaders Program is een leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Het vijfdaagse programma inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals.

Ambitieuze Young Professionals zullen op termijn de nieuwe (groene) leiders zijn. Wij willen deze generatie stimuleren op het gebied van duurzaamheid. Wij organiseren daarom de zesde editie van het DGBC Future Leaders Program. In dit leiderschapsprogramma ontvangen de deelnemers nieuwe kennis en inzichten, coaching op gedrag en competenties, verbinding met bestaande leiders en generatiegenoten en opdrachten om ambities te concretiseren.

Bekijk brochure


Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd: Waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij? Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders.

Voordelen

 • Inzicht in je leiderschapskwaliteiten
 • Toegang tot een exclusief programma
 • Tijdsinvestering is overzichtelijk
 • Kennis vergaren door hoogwaardige keynotes
 • Kennis vergaren en delen met Young Professionals
 • Netwerken met ambitieuze Young Professionals
 • Netwerken met huidige CEO’s & Green Leaders
 • Samenwerken met Young Professionals

Met medewerking van o.a.:

 • Annemarie van Doorn, directeur DGBC
 • Merijn Tinga, Plastic Soup Surfer
 • Nathalie 'Pitch Queen' Mangelaars, founder Pitch Academy
 • Lidewey van der Sluis, Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Nyenrode Business Universiteit
 • Niek de Vries, Coach Future Leaders Program

Voor wie?

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals tot 35 jaar, die actief zijn met het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Investering

Voor partners van DGBC bedraagt de investering € 2.155,- ex. BTW per persoon. Het tarief voor niet-partners bedraagt € 2.875,- ex. BTW.

Aanmeldingen vóór 1 mei 2022 van deelnemers werkzaam bij een DGBC-partner ontvangen 10% vroegboekkorting. Het tarief voor het programma is dan slechts € 1939,50 ex BTW.

Inschrijven

Ben jij een Young Professional met groene ambities die zich wil ontwikkelen als toekomstig leider? Meld je dan hier direct aan. Bij je aanmelding vragen we om een motivatie en akkoord van jouw directie.

Er zijn nog enkele plekken vrij. De inschrijving is is tot 18 augustus 2022 geopend.

Vijfdaags leiderschapsprogramma

Het DGBC Future Leaders Program 2022 bestaat uit een doorlopend programma met 5 bijeenkomsten (inclusief één overnachtingen) gedurende een periode van 4 maanden.

dag 1donderdag 15 september 202213:00 tot 22:00 uurBlooming Hotel, Bergen
dag 2vrijdag 16 september 202209:00 tot 17:00 uurBlooming Hotel, Bergen
dag 3donderdag 13 oktober 202209:00 tot 17:00 uurThe Student Hotel, Delft
dag 4donderdag 10 november 202210:00 tot 12:00 uurIn de natuur
dag 5donderdag 8 december 202209:00 tot 20:00 uurHof van Cartesius, Utrecht


Geldende richtlijnen

De startdatum van het Future Leaders Program 2022 is onder voorbehoud. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten. Tijdens het programma kijken we ook naar de geldende richtlijnen voor de betreffende bijeenkomsten. Waar nodig zullen we, in overleg met de deelnemers, aanpassingen doen. Heb je meer vragen hierover neem dan contact met ons op!

Annemarie van Doorn 

Gedreven door een langetermijnvisie geeft Annemarie van Doorn als directeur richting aan de koers van DGBC. Met ruim 350 partners vormt DGBC de grootste en meest brede beweging voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland. Annemarie wil samen met de koplopers die de urgentie voelen om te verduurzamen de leiding nemen in de transitie. 


Nathalie Mangelaars

Nathalie wordt ook wel dé Pitch Queen van Nederland genoemd. Als eigenaar van de Pitch Academy, geeft ze pitchtrainingen aan corporates, MKB, startups en studenten. Zo heeft ze inmiddels ruim 4000 mensen getraind en is ze regelmatig als pitch expert te zien in de media. Ook is ze de drijvende kracht achter het NK Pitchen.


Lidewey van der Sluis

Lidewey is visionair op het gebied van talentmanagement, holacratisch organiseren en dragend leiderschap. Ze is actief als spreker, auteur, expert, adviseur voor directies en heeft meer dan 200 publicaties op haar naam staan. Ze wordt gezien als vernieuwende denker met een strategische visie op leiderschap en het organiseren van werk.


Niek de Vries

Ervaren coach voor persoonlijke en teamontwikkeling in technische omgevingen. Niek werkt als zelfstandige met veel plezier aan persoonlijke en team ontwikkeling binnen voornamelijk technisch georiënteerde bedrijven. Hij weet inspirerende leiders met lef te ondersteunen in de persoonlijke en teamontwikkeling van hun medewerkers. Hij levert binnen het programma een belangrijke bijdrage om de deelnemers tot hun recht te laten komen in de omgeving waarin ze werken.Gerelateerd nieuws

Dagvoorzitter en locatie bekend Paris Proof Congres 2023

Dagvoorzitter en locatie bekend Paris Proof Congres 2023

Groene spelregels uit Europa: het wat, hoe en waarom van de EU Taxonomie

Groene spelregels uit Europa: het wat, hoe en waarom van de EU Taxonomie

Schrijf je in voor het Future Leaders Program 2023

Schrijf je in voor het Future Leaders Program 2023