DGBC lanceert Future Leaders Program voor de nieuwe generatie leiders

Tijdens vastgoedbeurs PROVADA, die van 2 tot en met 4 juni plaatsvindt in RAI Amsterdam, lanceert Dutch Green Building Council (DGBC) het Future Leaders Program. Dit is een exclusief programma voor Young Professionals die de ambitie hebben op termijn de nieuwe (groene) leiders te zijn.

Het is de missie van DGBC deze generatie te stimuleren op het gebied van duurzaamheid en leiderschap. Door middel van het aanbieden van dit programma wil DGBC de nieuwe generatie ondersteunen. Dit gebeurt door kennis te delen, te coachen op gedrag en competenties, te verbinden met bestaande leiders en generatiegenoten en door Young Professionals concreet te laten samenwerken aan urgente groene uitdagingen.

Samenstelling programma

Het inhoudelijke programma van in totaal vier bijeenkomsten wordt door DGBC samengesteld. Naast inhoudelijke en hoogwaardige keynotes op het gebied van leiderschap en duurzaamheid, kunnen de Future Leaders onderling ook kennis vergaren en delen. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. Op maandag 21 september, de eerste dag van de Dutch Green Building Week, start het programma op Nyenrode. Het programma eindigt op woensdag 2 december tijdens de exclusieve Green Leadership Summit op Buitenplaats Amerongen.

Gezocht: ambitieuze Young Professionals

Het DGBC Future Leaders Program is een programma voor Young Professionals uit de gehele DBFMO-keten (Design, Build, Finance, Maintain & Operate). Deelnemen is mogelijk voor Young Professionals tot en met 35 jaar met HBO of WO werk- en denkniveau. Het programma wordt gestart bij minimaal 25 en maximaal 50 deelnemers.

Meer informatie

Op de website www.DGBC.nl/FLP is meer informatie te vinden over het DGBC Future Leaders Program of kom langs op de PROVADA om meer te weten te komen. Aanmelden voor dit exclusieve programma kan tot dinsdag 1 september aanstaande. 

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria