De groene leiders staan op

Vandaag gaan vooraanstaande duurzame leiders aan de slag met het formuleren van een breedgedragen ambitieverklaring voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Een ambitie waaraan alle participanten van de Dutch Green Building Council zich aan kunnen verbinden. Een ambitie die bovendien houvast biedt bij het drastisch versnellen van de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Want het is nodig en wel nu, zo bleek uit de Green Leadership Summit van eind vorig jaar; de koplopers moeten opstaan. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de boardroom van het Elicium, Amsterdam RAI.

Waarom deze gezamenlijke ambitieverklaring?

Het verhaal van deze gezamenlijke route naar een duurzame samenleving wordt gepresenteerd tijdens Provada. Tevens wordt het aangeboden aan het kabinet. Daarmee worden aan de ene kant al onze branchegenoten geïnspireerd, en laten de leiders aan de andere kant zien dat de branche haar verantwoordelijkheid neemt.

Programma

Het programma van deze middag staat onder leiding van Hans de Jonge, directievoorzitter van de Brink Groep en hoogleraar Vastgoedbeheer en Ontwikkeling aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Delft. Gerenommeerd journalist Max Christern begeleidt de deelnemers bij het formuleren van de gezamenlijke ambitieverklaring.

Bekijk ook de deelnemerslijst

Gerelateerd

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Youen: “Voorzien in de eigen energiebehoefte is de kracht van de energietransitie”

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria

Zo verduurzaamt TNO 205.000 m² vastgoed, van kantoren tot laboratoria