Andy van den Dobbelsteen benoemd tot Coördinator Duurzaamheid TU Delft

Professor Andy van den Dobbelsteen is door de TU Delft benoemd tot Coördinator Duurzaamheid met ingang van 1 januari 2021. In een officieel persbericht zegt Van den Dobbelsteen: "Ik hoop de komende tijd op al die fronten flinke stappen te kunnen zetten richting een klimaatneutrale, circulaire campus."

Op de website van de TU Delft staat: 'Prof.dr.ir. Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability, is voor twee dagen per week aangesteld als Coördinator Duurzaamheid TU Delft. Deze benoeming geldt in eerste instantie voor vier jaar. Van den Dobbelsteen volgt Coördinator Duurzame Bedrijfsvoering Gerrit Kahlman op, die in november met pensioen ging. In zijn nieuwe rol zal Van den Dobbelsteen de komende tijd een duurzaamheidsvisie en -programma voor de campus ontwikkelen. Hierin zullen de eerder opgestelde TU Delft CO2 Roadmap, de Roadmap Circulaire Campus 2030 en een nieuwe vorm van CO2-boekhouden een grote rol spelen.'

Naast zijn functies bij de technische universiteit is hij onder meer lid van de adviesraad van Dutch Green Building Council (DGBC). 

Gerelateerd

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

Na twee stappen terug, nu weer een vooruit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

DGBC levert bijdrage aan Climate Adaptation Summit

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020

The Flow Amsterdam slimste gebouw van 2020