Week van de Circulaire Economie - Speeddaten op Matching Materials

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Matching Materials is een platform dat vraag en aanbod van vrijkomende bouwstoffen en -materialen bij elkaar brengt en inzichtelijk maakt. Tijdens de Week van de Circulaire Economie 2022 is het platform Matching Materials gratis beschikbaar voor de hele bouwsector!

Programma

Op 11 februari organiseert Heijmans een sessie waarin je een toelichting over het platform ontvangt, je eigen advertenties over beschikbare of benodigde materialen maakt en opzoek gaat naar matches in de omgeving. Deelnemers krijgen een gratis account en kunnen dus ook na de sessie Matching Materials blijven gebruiken.

Aanmelden

Kom speeddaten op vrijdag 11 februari en meld je aan via de inschrijfknop links.

Over Matching Materials

Is er een match in vraag en aanbod van materialen? Dan leggen de (ver)kopers direct contact met elkaar om afspraken te maken over prijs, levertijden en transport. Door bouwstoffen en -materialen te hergebruiken, wordt uitputting van grondstoffen voorkomen, de milieuschade beperkt en het concept afval geëlimineerd. Matching Materials draagt bij aan een duurzame leefomgeving en verlaagt de kosten van bouwprojecten.

Kijk hier voor meer informatie

DGBC-partners

Heijmans