Schrijf je in voor het Future Leaders Program 2023

De inschrijving voor hét leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap is geopend. Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en competenties en verbindt CEO's met Young Professionals. Ben jij een ambitieuze Young Professional die door middel van leiderschap een verschil wil maken? Schrijf je dan in!

Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals. Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd. Onder begeleiding van een bevlogen coach, Niek de Vries, en Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Lidewey van der Sluis, gaan de deelnemers aan de slag met persoonlijke vraagstukken: waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij?

Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. 

Is dit iets voor jou?

Het volledige programma en sprekers vind je hier. Aanmeldingen vóór 1 mei 2023 van deelnemers werkzaam bij een DGBC-partner ontvangen 10% vroegboekkorting.

Bekijk de brochure

Gerelateerd

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

CSRD biedt kansen en uitdagingen voor bedrijven – Inzichten van ervaringsdeskundigen

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

'Neem gezamenlijk barrières weg voor duurzaam bouwen'

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024