Schrijf je in voor het Future Leaders Program 2023

De inschrijving voor hét leiderschapsprogramma voor ambitieuze Young Professionals op het gebied van duurzaamheid en leiderschap is geopend. Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en competenties en verbindt CEO's met Young Professionals. Ben jij een ambitieuze Young Professional die door middel van leiderschap een verschil wil maken? Schrijf je dan in!

Het vijfdaagse Future Leaders Program inspireert, biedt reflectie op gedrag en compententies en verbindt CEO's met Young Professionals. Tijdens het programma worden de Future Leaders geprikkeld en uitgedaagd. Onder begeleiding van een bevlogen coach, Niek de Vries, en Hoogleraar Strategisch Talentmanagement, Lidewey van der Sluis, gaan de deelnemers aan de slag met persoonlijke vraagstukken: waar sta ik zelf in mijn loopbaan, wat zijn mijn drijfveren en (groene) ambities, welke competenties horen daarbij?

Ook praktische vaardigheden zoals het effectief overbrengen van een boodschap worden getraind. Daarnaast is er volop de gelegenheid om te netwerken met andere Future Leaders, maar ook met huidige CEO’s en Green Leaders. 

Is dit iets voor jou?

Het volledige programma en sprekers vind je hier. Aanmeldingen vóór 1 mei 2023 van deelnemers werkzaam bij een DGBC-partner ontvangen 10% vroegboekkorting.

Bekijk de brochure

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'