Wouter Terhorst

Naam

Wouter Terhorst

Functie

Head of Asset Managament Residential

Rol DGBC professional

Werkgroep Wonen

Social media

Wat is jouw rol in de Werkgroep Woningen?

Actief en constructief bijdragen aan hoe we in de woningsector de benodigde transformatie-opgave kunnen doorvoeren en Paris Proof worden. Het is van belang om hierbij de pijnpunten en barrières in het veld scherp krijgen om ze te kunnen oplossen, om vervolgens echt vooruitgang te maken.  

Wat is jouw motivatie?

De intrinsieke wil om bijdragen aan de noodzakelijke transformatie, voor de volgende generaties en voor mijn kinderen. Ook vanuit het verantwoordelijkheidsgevoel en overtuiging dat we samen het verschil kunnen maken.

Paris Proof worden, is dat haalbaar voor deze sector? 

Paris Proof is een uitstekende stip op de horizon. Vanuit CBRE GI willen we deze doelstellingen eerder behalen. Om als sector met alle stakeholders, inclusief bewoners, overheden, energiemaatschappijen en netbeheerders echt in actie te komen, moet er echter nog veel gebeuren. Het bewustzijn is groeiende; het actie-momentum moet echter nog worden gecreëerd. Aan de slag!

Wat zijn de toekomstplannen voor jullie eigen bezittingen?

Met de doelstellingen van Paris Proof maken en de GRESB-tooling, geven wij uitvoering aan ons beleid om het duurzaamste woningfonds van Nederland te zijn.