Ben Alen

Als Account Director ben ik verantwoordelijk voor landelijke en lokale accounts en het verwerven van nieuwe accounts. Ik ben altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. De klantvraag staat voor mij centraal. Mijn doel is om met mijn technische, bedrijfskundige achtergrond en jaren lange ervaring een bijdrage te leveren aan het behalen van de korte en lange termijn doelstellingen van de klant.

Strukton is fullserviceprovider voor infrastructuur- en accommodatieoplossingen. Strukton is actief in de marktsegmenten Rail, Civiel en Gebouwen. In de markt Gebouwen biedt Strukton Worksphere totaal oplossingen voor gebouwen in uiteenlopende markten in alle fases van het proces.

We nemen de hele zorg van techniek en gebouwen op ons. We ontwerpen, ontwikkelen (bouw en installaties) en exploiteren (bouwkundig, installatietechnisch, energie en eventueel de aansturing van de volledige facilitaire dienstverlening) technische installaties en gebouwen. We zijn actief in alle fasen van het bouwproces. Van initiatief, ontwikkeling en realisatie tot en met bouw-en installatietechnisch beheer en onderhoud. Strukton Worksphere werkt vanuit een integrale aanpak, waardoor al in een vroeg stadium naar de exploitatie wordt gekeken. Dit alles met steeds als doel: het creëren van een veilige, comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving voor de eindgebruiker. 

Professional

Naam

Ben Alen

Functie

Account Director

Soort professional

Werkgroep Zorg

E-mailadres

Social media

Sector

Zorg

Thema's