Wordt uw bedrijf de WNF Cleantech Star 2013?

De WNF Cleantech Star is een onderscheiding voor het meest veelbelovende cleantech bedrijf in Nederland. Het Wereld Natuur Fonds (WNF) wil uitblinkers in de cleantech sector in het zonnetje zetten door het uitreiken van de WNF Cleantech Star Award. Een deskundige jury zal vijf bedrijven nomineren waaruit op 11 december aanstaande een winnaar wordt gekozen.

Vijf redenen om mee te dingen naar de WNF Cleantech Star – Winnaar en genomineerden krijgen brede, positieve publiciteit; – Uw medewerkers zullen trots zijn om bij uw bedrijf te werken; – De award of de nominatie is een bevestiging voor uw (toekomstige) klanten; – Winnaar en genomineerden komen in contact met een waardevol netwerk van politici, belangenbehartigers en financiers. – Winnaar en genomineerden krijgen van experts waardevolle feedback op hun bedrijfsstrategie;

Waarom de WNF Cleantech Star?
Het Wereld Natuur Fonds (WNF) wil klimaatverandering tegen gaan. Het WNF zoekt actief naar oplossingen die leiden tot natuurbescherming. Schone energie technologie (cleantech) is een van die oplossingen. Daarom richt het WNF zich op het stimuleren van een sterke cleantech sector in Nederland. De mogelijkheden zijn er, Nederland beschikt over voldoende kennis en middelen. Het doel waarop het WNF zich richt is dan ook ambitieus: Nederland in de wereldwijde cleantech top 10! Met een dergelijke toppositie kan Nederland een significante bijdrage leveren aan het tegengaan van de mondiale CO2-uitstoot. Om deze ambitie te realiseren doet WNF onderzoek naar de positie van Nederland op de wereldwijde cleantech markt en reikt het WNF de WNF Cleantech Star Award uit aan het meest veelbelovende cleantech bedrijf. Dit gebeurt samen met FME-CWM, de brancheorganisatie voor ondernemingen in de technologische industrie.

Inschrijven voor de WNF Cleantech Star 2013
Cleantech bedrijven kunnen meedingen naar deze award door het invullen van de vragenlijst op http://www.wnf.nl/award. Deze vragenlijst dient uiterlijk 29 oktober 2013 online ingevuld te worden.
Begin november zal een deskundige jury vijf bedrijven nomineren op basis van de ingevulde vragenlijsten. De uiteindelijke winnaar van de WNF Cleantech Star Award 2013 wordt gekozen tijdens de Cleantech Business Day op 11 december a.s. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan de verkiezing van de WNF Cleantech Star.

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen