Welke vragen heb jij over circulair bouwen?

Stel al jouw vragen over circulair bouwen en geef samen richting aan de transitie. Cirkelstad, Platform CB’23 en het Transitieteam Circulaire Bouweconomie lanceren jaarlijks een enquête om een beeld te krijgen van welke praktische vragen over circulariteit er zijn in de ontwerp-, bouw- en technieksector. Waar kun jij hulp bij gebruiken?

Aan de hand van de antwoorden van marktpartijen, kennisinstellingen en overheden geven de drie initiatieven invulling aan hun programma’s, projecten en gezamenlijke leidraden. DGBC werkt samen met deze initiatieven en vindt het waardevol als partners delen welke onderwerpen en vraagstukken relevant zijn om circulair bouwen verder te brengen.

Antwoorden op de meest gestelde vragen worden gepubliceerd tijdens de Cirkelstad partnerdag op 7 juni. Platform CB’23 deelt op 29 juni haar toekomstplannen, die mede gebaseerd zijn op jouw antwoorden.

Vul de enquête in

Welke vragen heb jij over circulair bouwen? Vul de enquête in en laat weten waarbij jij hulp kunt gebruiken.

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen