Stel al je vragen over circulair bouwen

De week van de circulaire economie is gestart. Heb jij nog praktische vragen over circulair bouwen? Zijn dat nieuwe onderwerpen of gaat het juist over implementatie? Platform CB’23 lanceert voor al die vragen een enquête die loopt tot het eind van deze maand, in samenwerking met Cirkelstad en TransitieTeam Circulaire Bouweconomie.

Via de enquête brengen de vragenstellers de grootste behoeftes in beeld van overheden, marktpartijen en kennisinstellingen. Vervolgens organiseert het platform diverse programma's en projecten, zodat er antwoorden op tafel komen.

Platform CB’23 wil vóór 2023 nationale, bouwsector-brede afspraken opstellen over circulair bouwen. Deelnemers aan de enquête bepalen dus mee waar de focus op komt. Vul de enquête hier in. Dat kan tot en met 28 februari.

De resultaten worden gepresenteerd in de nieuwsbrieven van CB’23, Cirkelstad, TransitieTeam Circulaire Bouweconomie én op de Cirkelstad partnerdag van 2 juni.

Gerelateerd

Wethouder Zeegers Rotterdam: ‘Vaart zetten achter duurzaam bouwen’

Schiehaven Noord in Rotterdam wordt eerste Paris Proof-tuin

De route naar Paris Proof, oftewel CO2-neutraal, vastgoed is voor beleggers en vastgoedeigenaren een noodzakelijke reis geworden.

De route voor bestaand vastgoed naar Paris Proof met een integrale CO2-aanpak

Het nieuwe kabinet handhaaft de EU-doelen. Dit is niet de versnelling die we zouden willen.

DGBC over regeerakkoord 2024: ‘Duurzame ambitie zal van de markt moeten komen’