PHYSEE wint met Smartskin KVK Innovatie Top 100

Het Delftse PHYSEE, participant van DGBC, heeft de 14e editie van de KVK Innovatie Top 100 gewonnen. PHYSEE won de prijs met het product Smartskin, een glazen gevel met geïntegreerde zonnecellen en sensoren.

PHYSEE reageerde uiteraard trots en blij op de prijs, maar kijkt ook meteen vooruit. "We zijn verheugd om de kans te krijgen om onze missie te delen en een grotere impact te creëren", zo is te lezen op physee.eu.

Juryoordeel

De jury was lovend is te lezen op kvkinnovatietop100.nl: ‘Het wordt als doorbraaktechnologie voor de wereld gezien. Iedere architect kan het zo toepassen. PHYSEE staat voor een toekomst waarin gebouwen energie positief worden zonder in te leveren op de esthetiek van de gevels. Dat maakt dit bedrijf tot een terechte winnaar.’

Op televisie

Ferdinand Grapperhaus jr. van PHYSEE was afgelopen zondag te gast in het televisieprogramma WNL op Zondag. Bekijk die uitzending hier (vanaf 44 minuten).

Bron foto boven: physsee.eu 

DGBC-partners

PHYSEE

Gerelateerd

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

Met voornamelijk gebruikte materialen hebben Popma ter Steege Architecten (PTSA) en Vink Bouw een voormalig defensiegebouw omgevormd tot een hoogwaardig Rijkskantoor

Architectenbureau PTSA ontwerpt 'kantoor vol afval' voor Rijksvastgoedbedrijf

De whitepaper over EU Taxonomie is vernieuwd. Deze herziene uitgave neemt je mee in het hoe, wat en waarom van de EU Taxonomie.

Hoe, wat en waarom over EU Taxonomie