Lichtspecialist LuxImprove versnelt verduurzaming van het MKB dankzij samenwerking DELTA Energie

Zeeuws Lichtspecialist LuxImprove is door Energieleverancier DELTA Energie geselecteerd om hun klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) te helpen met de transitie naar duurzame (licht)oplossingen. Met de lichtexpertise van LuxImprove wordt een belangrijke stap gezet naar een duurzame economie die voldoet aan de klimaatdoelstellingen.

Dankzij de ruime (licht)kennis en ervaring van LuxImprove krijgen alle deelnemende klanten inzicht in welke maatregelen zij kunnen treffen om hun onderneming te verduurzamen. Speciaal voor klanten van DELTA Energie geldt een korting wanneer zij kiezen voor het lichtadvies van LuxImprove. Zo creëren wij samen met DELTA Energie een omgeving die toekomstbestendig is voor het bedrijfsleven, de samenleving en het milieu; want licht doet (ver)wonderen.

Jordi van de Vrie, Directeur bij LuxImprove motiveert; 
“Als Zeeuwse lichtspecialist zijn wij trots op de samenwerking met DELTA Energie. De transitie naar klimaatneutraliteit vraagt om grote inspanningen van bedrijven en instellingen om ons heen. Door onze krachten te bundelen leveren wij een positieve bijdrage in het waarborgen van een duurzame toekomst. De inzet van onze (licht)expertise zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de totaalbeleving.”

Roel Meijerink, CEO bij DELTA Energie, licht de samenwerking toe;
“Hoewel verduurzaming een belangrijk thema blijft, zien we nu dat door de hoge energieprijzen energiebesparing een enorme urgentie heeft gekregen. Onze energie-adviseurs zien tijdens hun bedrijfsbezoeken dat er vaak fors bespaard kan op verlichting. Omdat wij onze klanten direct concrete oplossingen willen bieden hebben we de samenwerking met Luximprove gezocht: een gerenommeerde landelijke speler uit Zeeland. Zij zijn in staat om onze zakelijke klanten in de breedste zin te adviseren op lichtgebied.” 

Over LuxImprove

Van plan tot realisatie gaat LuxImprove als totaalontzorger oplossingsgericht te werk in alle facetten van licht en beleving. Onze merkonafhankelijke (licht)expertise maakt dat we zonder beperkingen onze creativiteit in kunnen zetten, want licht doet (ver)wonderen. Samen met onze (licht- en installatie)partners gaan wij verder dan het licht. Deze ultieme totaalbeleving noemen wij 'Experience as a Value'.

Over DELTA Energie

DELTA Energie wil zijn klanten gericht helpen bij het zetten van stappen naar een duurzamer leven. De levering van zo groen mogelijke (Zeeuwse) energie vormt daarbij altijd de basis, maar samen met gerenommeerde partners motiveert DELTA Energie zijn klanten om de transitie écht te maken. Op basis van inzicht in het energieverbruik en goed advies biedt DELTA Energie de juiste oplossingen op het juiste moment: van zonnepanelen en warmtepompen tot isolatie en ledverlichting.

SDG's

Logo voor Betaalbare en duurzame energieBetaalbare en duurzame energie | Logo voor Duurzame steden en gemeenschappenDuurzame steden en gemeenschappen

Gerelateerd

WEii-licentiehouders kunnen nu certificaat afgeven voor gebouwen

DGBC reikt eerste licenties uit voor certificering Werkelijke Energie intensiteit indicator (WEii)

Framework for Climate Adaptive Buildings compleet: ‘Dit geeft gebouweigenaren handelingsperspectief’

Framework for Climate Adaptive Buildings compleet: ‘Dit geeft gebouweigenaren handelingsperspectief’

Presentatie leidende principes voor sociale duurzaamheid op Paris Proof Plein op PROVADA 2024

Alliantie Sociale Duurzaamheid lanceert leidende principes