Jeroen Stegehuis van Greenbase in Adviesgroep BREEAM-NL Gebied

Jeroen Stegehuis is namens Greenbase toegetreden tot de adviesgroep BREEAM-NL Gebied van Dutch Green Building Council. DGBC ontwikkelt en beheert het BREEAM-NL keurmerk, waarmee de duurzaamheidsprestaties van gebieden en gebouwen beoordeeld worden. 

De adviesgroep draagt bij aan en vertaalt de ontwikkelingen naar het samenstellen van de toekomstig BREEAM-NL Gebied beoordelingsrichtlijn, zodat ook in de toekomst het certificaat haar waarde blijft houden en het opdrachtgevers stimuleert om gebiedsontwikkelingen vooruitstrevend te blijven ontwikkelen.

Integrale aanpak

Jeroen is binnen Greenbase verantwoordelijk voor de duurzame gebiedsontwikkeling, maar kijkt ook nadrukkelijk naar de integratie met het vastgoed. “Het is juist die integrale aanpak die ze erg interessant vonden bij DGBC. Toen ik ze tekst en uitleg gaf hoe wij het gebied en de gebouwen in een totale duurzame aanpak integreerden, waren ze erg enthousiast en zagen ze het als een belangrijke toevoeging aan hun kennisgebieden. Het zijn precies dit soort oplossingen waar de markt om zit te springen. Ik hoop met onze kennis over de integrale duurzame aanpak bij te dragen aan de verduurzamingsopgave in Nederland. Het zou erg mooi zijn als wij met elkaar in staat zijn om toekomstbestendig bouwen naar een nog hoger niveau te tillen.”

Lees verder op Greenbase.nl

Partners

Greenbase

Gerelateerd

EDGE levert duurzaam en innovatief kantoor op voor Rijksvastgoedbedrijf

EDGE levert duurzaam en innovatief kantoor op voor Rijksvastgoedbedrijf

Terugkijken webinar: doelstellingen voor CO₂-impact vastgoedsector

Terugkijken webinar: doelstellingen voor CO₂-impact vastgoedsector

'Om de Paris Proof-doelen te halen,   is samenwerking noodzakelijk'

'Om de Paris Proof-doelen te halen, is samenwerking noodzakelijk'