INNAX en ingenieursbureau Halmos bundelen krachten

Ingenieursbureau Halmos is per 1 juni 2024 onderdeel geworden van INNAX. De overname betekent voor INNAX een versterking op het gebied van installatieadvies en projectmanagement. 

Voor Halmos leidt de overname tot een verbreding naar het integrale dienstenaanbod van INNAX als gebouwverduurzamer. Beide partijen zijn zeer verheugd met deze stap en de meerwaarde die het voor opdrachtgevers biedt in de verduurzamingsopgave.

Samen het verschil maken

“De energietransitie stelt de gebouwde omgeving voor grote uitdagingen. Daarin is samenwerken steeds belangrijker om de gestelde klimaatdoelen voor 2030 en 2050 te halen”, aldus Jörgen Waagenaar, algemeen directeur van INNAX. “INNAX en Halmos vullen er elkaar goed aan in deze gezamenlijke opgave. We delen dezelfde missie en willen met innovatieve oplossingen het verschil maken.” Het samengaan betekent voor INNAX ook meer lokale slagkracht in de Randstad.

Logische zet

Willem Harteveld en Ron van der Plas, beide directeur-eigenaar van Halmos, zien de overname door INNAX als een mooie en logische zet voor het bedrijf. “Het geeft nieuwe perspectieven en uitdagingen door onderdeel te worden van een groter geheel. Onze doelgroepen komen naadloos overeen. Die kunnen we in de toekomst nog beter bedienen. Halmos staat voor oplossingsgerichtheid en betrokkenheid, daarin zien wij veel overeenkomsten met de kernwaarden van INNAX.”

Over INNAX en Halmos

Duurzame gebouwen voor iedereen: dat is kort gezegd de missie van INNAX. Als onafhankelijke partner biedt INNAX oplossingen voor elke stap in het verduurzamingsproces: van dataverzameling en -analyse tot financiering, realisatie en monitoring. INNAX is Paris Proof Partner van Dutch Green Building Council en zet zich in voor een Paris Proof gebouwde omgeving in 2040.

Halmos is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische voorzieningen voor gebouwen. Halmos streeft naar intelligente combinaties van technieken, die leiden tot aangename en optimaal bruikbare omgevingen. Duurzaamheid, energiezuinigheid en mensvriendelijkheid worden tegen elkaar afgewogen binnen het beschikbare budget. Techniek is daarbij altijd middel, nooit het doel.

DGBC-partners

INNAX Gebouw & Omgeving

Gerelateerd

Pluq levert laadoplossingen voor bedrijven: ‘Vastgoedeigenaren krijgen gewoon geen huurders meer als hun gebouwen niet Paris Proof zijn’

Pluq levert laadoplossingen voor bedrijven: ‘Vastgoedeigenaren krijgen gewoon geen huurders meer als hun gebouwen niet Paris Proof zijn’

Partijen ondertekenen samenwerkingsverklaring bouwmaterialenakkoord

Samenwerkingsverklaring bouwmaterialenakkoord getekend

Wat vindt DGBC van de uitslag van de Europese verkiezingen en de goedkeuring van de natuurherstelwet?

DGBC over de natuurherstelwet en de Europese verkiezingen