Grijp uw kans, wordt BREEAM-NL In-Use Assessor

Bent u al BREEAM-NL Nieuwbouw assessor of BREEAM-NL In-Use Expert? Dan is het een kleine stap om In-Use assessor te worden. Grijp die kans, want de grootste uitdaging ligt de komende tijd immers in de verduurzaming van de bestaande bouw. DGBC voorspelt dan ook dat het komende jaar veel organisaties aan de zullen slag gaan met BREEAM-NL In Use. Zeker ook omdat DGBC een grootscheepse campagne zal gaan voeren om organisaties aan te zetten aan de slag te gaan met BREEAM-NL In-Use.

Als Nieuwbouw assessor hoeft u slechts de In-Use Experttraining van een dag te volgen. Na een huiswerkopdracht, digitaal examen(2) en een proefassessment kunt u zich BREEAM-In Use assessor noemen.

Bent u BREEAM-NL In-Use Expert? Dan hoeft u slechts een dag een assessortraining te volgen. Na het afronden van een digitaal examen (2) en een proefassessment kunt u aan de slag als BREEAM-NL In-Use assessor.

Meer weten? Kijk dan op onze trainingssite.

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken