Een jaar DGBC participantschap aangeboden op www.duurzaamruilen.nl

De bouw- en vastgoedsector steunt de campagne, namelijk “Let’s clean this shit up!” van 3FM Serious Request. Dat gebeurt met het innovatieve ruilexperiment http://www.duurzaamruilen.nl. Het eerste ruilitem, een stuk zeep, werd aangeboden tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 14 november. Streven is dat dit zeepje binnen 16 werkdagen voor een zo groot en waardevol mogelijk item wordt geruild. De opbrengst van het meest waardevolle item gaat volledig naar 3FM Serious Request.

Goede Doel
3FM Serious Request wil dit jaar méér dan 12 miljoen euro inzamelen. De opbrengst wordt gebruikt om de jaarlijkse sterfte van 800.000 kinderen aan de gevolgen van diarree door gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten tegen te gaan. Met de ruilactie laten partijen in de bouw- en vastgoedsector hun maatschappelijke verantwoordelijkheid zien en geven ze een signaal af dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.

Jaar lang DGBC-participant t.w.v. 10.000 euro
Ook de Dutch Green Building Council doet mee. Vandaag bieden wij als ruilitem aan: een jaar lang DGBC-participant ter waarde van 10.000 euro. Ruilt u ook mee voor het goede doel? Ga snel naar www.duurzaamruilen.nl.

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'