Een jaar DGBC participantschap aangeboden op www.duurzaamruilen.nl

De bouw- en vastgoedsector steunt de campagne, namelijk “Let’s clean this shit up!” van 3FM Serious Request. Dat gebeurt met het innovatieve ruilexperiment http://www.duurzaamruilen.nl. Het eerste ruilitem, een stuk zeep, werd aangeboden tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 14 november. Streven is dat dit zeepje binnen 16 werkdagen voor een zo groot en waardevol mogelijk item wordt geruild. De opbrengst van het meest waardevolle item gaat volledig naar 3FM Serious Request.

Goede Doel
3FM Serious Request wil dit jaar méér dan 12 miljoen euro inzamelen. De opbrengst wordt gebruikt om de jaarlijkse sterfte van 800.000 kinderen aan de gevolgen van diarree door gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten tegen te gaan. Met de ruilactie laten partijen in de bouw- en vastgoedsector hun maatschappelijke verantwoordelijkheid zien en geven ze een signaal af dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.

Jaar lang DGBC-participant t.w.v. 10.000 euro
Ook de Dutch Green Building Council doet mee. Vandaag bieden wij als ruilitem aan: een jaar lang DGBC-participant ter waarde van 10.000 euro. Ruilt u ook mee voor het goede doel? Ga snel naar www.duurzaamruilen.nl.

Gerelateerd

Pluq levert laadoplossingen voor bedrijven: ‘Vastgoedeigenaren krijgen gewoon geen huurders meer als hun gebouwen niet Paris Proof zijn’

Pluq levert laadoplossingen voor bedrijven: ‘Vastgoedeigenaren krijgen gewoon geen huurders meer als hun gebouwen niet Paris Proof zijn’

Partijen ondertekenen samenwerkingsverklaring bouwmaterialenakkoord

Samenwerkingsverklaring bouwmaterialenakkoord getekend

Wat vindt DGBC van de uitslag van de Europese verkiezingen en de goedkeuring van de natuurherstelwet?

DGBC over de natuurherstelwet en de Europese verkiezingen