‘Duurzaamheid in de pocket’: DGBC kijkt terug op 2012

Wat heeft u vorig jaar zélf bijgedragen aan de verduurzaming van Nederland? Die vraag kregen de participanten van DGBC in december vorig jaar voorgeschoteld. Aanleiding: het jaarboekje 2012. Het jaarboekje is bedoeld om DGBC te presenteren op onder andere beurzen. Het boekje laat niet alleen zien wat DGBC is, maar ook wat de inspanningen van de participanten zijn.

Op de vraag ‘wat heeft u qua duurzaamheid in de pocket’ kwam een stroom aan reacties binnen. Meer dan 110 participanten leverden een bijdrage en laten in het boekje zien hoe actief ons netwerk is!

Bekijk hier het jaarboekje (PDF, let op: groot bestand)

Geen bijdrage aangeleverd?
Heeft u geen bijdrage kunnen leveren voor dit pocketboekje? Maar wilt u wel graag duidelijk maken wat u heeft bijgedragen aan een duurzaam Nederland in 2012? Dan kunt u op een ander moment gebruik maken van ons platform, bijvoorbeeld met een artikel in onze nieuwsbrief.

Boekje nabestellen?
Het jaarboekje 2012 ‘Duurzaamheid in de pocket’ kunt u bestellen voor € 7,50 per stuk, exclusief BTW, om te verspreiden binnen uw eigen netwerk. We kunnen ze voor u versturen per stuk of in een veelvoud van 4 stuks tegelijk.Neem hiervoor contact op met het secretariaat.


Gerelateerd

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’

Provincie Gelderland neemt voortrekkersrol in waterzuinige nieuwbouw

Koplopers waterzuinige nieuwbouw in Gelderland gaan het doen