Dura-Vermeer maakt mini documentaire over BREEAM

In deze journalistieke film neemt Dura Vermeer, zilveren sponsor van de Dutch Green Building Week 2013, de kijker in tien minuten mee in de wereld van het duurzaamheidslabel BREEAM en wat hiervan de toegevoegde waarde is voor eigenaren, gebruikers en bouwers. Ook wordt het verschil duidelijk gemaakt tussen BREEAM en andere duurzaamheidslabels in de markt. Verder staan specialisten stil bij de toepassing van dit keurmerk bij de renovatie van woningen.

Aan de hand van korte interviews met ervaringsdeskundigen en pionierprojecten van Dura Vermeer krijgt de kijker een goede indruk van wat er technisch en organisatorisch allemaal bij komt kijken om BREEAM-gecertificeerd te worden. Dura Vermeer is een groot voorstander van BREEAM. BREEAM is in Nederland geïmplementeerd door de Dutch Green Building Council. Dura Vermeer is één van de founding partners van de DGBC.

BREEAM-brochure

Naast de film zijn de BREEAM-projecten van Dura Vermeer gebundeld in een speciale brochure. Projecten die hierin de revue passeren zijn onder meer kantoren AkzoNobel en Stibbe, Amsterdam, KLPD IJdock, Amsterdam, woningen De Caaien, Den Haag, kantoor Extraverde, Den Haag, gebouw Differ, Eindhoven, kantoor Fluor, Hoofddorp, hoofdkantoor en productiehal Lely, Maassluis en kantoor Oranjewoud, Oosterhout.

Gerelateerd

Uitreiking BREEAM Awards 2024

5 Nederlandse winnaars bij uitreiking BREEAM Awards 2024

Modulaire update BREEAM-NL beoordelingsrichtlijnen

Eerste modulaire update BREEAM-NL in consultatie

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’

VastgoedNeutraal adviseert beleggers over verduurzaming. ‘Wij willen voor verhuurders én huurders een win-winsituatie creëren’