Dag van de Projectontwikkeling

De NEPROM organiseert op 23 mei opnieuw de Dag van de Projectontwikkeling. NEPROM organiseert deze dag samen met de G32, De Vernieuwde Stad, IVBN, BNA, Platform 31 en de Dutch Green Building Council. Het wordt een inspirerende en leerzame dag voor en door professionals werkzaam bij gemeenten, provincies, het Rijk, beleggers, corporaties, architecten, adviseurs en natuurlijk projectontwikkelaars. Lees hier de volledige nieuwsbrief.

Het thema van de Dag van de Projectontwikkeling is het ‘Samen vernieuwen en transformeren’ van de stad, van locaties en van gebouwen, maar ook van processen, business cases en business principles. Het wordt een dag vol boeiende projecten, deskundige en verrassende sprekers en scherpe visies op actuele thema’s. In deze nieuwsbrief licht NEPROM alvast een tipje van de sluier op.

Hebt u zich al aangemeld? Ruim 200 deelnemers zijn u al voorgegaan.

Gerelateerd

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

Met voornamelijk gebruikte materialen hebben Popma ter Steege Architecten (PTSA) en Vink Bouw een voormalig defensiegebouw omgevormd tot een hoogwaardig Rijkskantoor

Architectenbureau PTSA ontwerpt 'kantoor vol afval' voor Rijksvastgoedbedrijf

De whitepaper over EU Taxonomie is vernieuwd. Deze herziene uitgave neemt je mee in het hoe, wat en waarom van de EU Taxonomie.

Hoe, wat en waarom over EU Taxonomie