BREEAM AWARDS 2024

Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende internationale duurzame projecten plaats in het Peninsula Hotel in Londen. In het verleden kon Nederland rekenen op successen in de verschillende categorieën.

Inschrijving toonaangevende projecten geopend

De inschrijving voor projecten is nu officieel geopend. Dit is de kans om jouw toonaangevende projecten op het gebied van duurzaam ontwerp, constructie en exploitatie binnen de gebouwde omgeving een Europees podium te geven.

De BREEAM Awards vormen de maatstaf voor uitzonderlijke duurzaamheidsprestaties en erkennen de inspanningen van diegenen die vooruitgang boeken op het gebied van duurzaamheid. Het gaat hierbij over de toewijding, innovatie en het harde werk dat nodig is om gebouwen te creëren die niet alleen aan onze behoeften van vandaag voldoen, maar ook een gezondere, duurzamere wereld voor toekomstige generaties garanderen.

Indienen projecten

Projecten met certificaten behaald tussen 1 januari 2022 en 31 december 2023 kun je vanaf nu indienen in een van de categorieën: Nieuwbouw Woningen, Nieuwbouw Utiliteit, Renovatie Utiliteit, In-Use Woningen, In-Use Utiliteit, Portfolio integratie en commitment, Best Assessor Company, Lifecycle Awarden en Peoples Choice. Meer informatie over de deelnamecriteria en het aanmeldproces is terug te vinden op de website BREEAM Awards 2024. Op deze website vind je ook uitgebreide informatie over de categorieën, sponsormogelijkheden en ticketopties. De deadline voor het aanmelden is 26 april 2024. Niet lang daarna zal het jureren beginnen.
 

website BREEAM Awards 2024

Gerelateerd

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

Met voornamelijk gebruikte materialen hebben Popma ter Steege Architecten (PTSA) en Vink Bouw een voormalig defensiegebouw omgevormd tot een hoogwaardig Rijkskantoor

Architectenbureau PTSA ontwerpt 'kantoor vol afval' voor Rijksvastgoedbedrijf

De whitepaper over EU Taxonomie is vernieuwd. Deze herziene uitgave neemt je mee in het hoe, wat en waarom van de EU Taxonomie.

Hoe, wat en waarom over EU Taxonomie