Marieke Olsthoorn

Marieke Olsthoorn is al vanaf oprichting van DGBC in 2008 verantwoordelijk voor de strategie, ontwikkeling en uitvoering van beleid rond Evenementen en Communicatie.  Ze geeft leiding aan een team van verschillende communicatieprofessionals die zelfstandig werken in verschillende projecten en binnen corporate communicatie. Zij maakt onderdeel uit van het managementteam (MT). Een van haar grootste projecten is de opzet en uitrol van de inmiddels succesvolle Dutch Green Building Week. Naast haar werk als hoofd Communicatie & Events is zij binnen DGBC verantwoordelijk voor HRM. 

Voordat Marieke in dienst kwam bij DGBC heeft zij 9 jaar gewerkt als (corporate) communicatieadviseur bij Stichting Bouw Research (later SBRCurnet), waar zij o.a. verantwoordelijk was voor de communicatie en organisatie van de zogenaamde BouwLokalen in samenwerking met Bouwend Nederland. Daarnaast hield zij zich bezig met diverse corporate positioneringsprojecten.

Marieke Olsthoorn is afgestudeerd als P&O-adviseur met een specialisatie in opleiding, vorming en training. Daarna volgde zij diverse advanced marketingcommunicatie opleidingen onder andere bij SRM.

Laatste nieuws

Thema Dutch Green Building Week 2021: LEAD-ACT-CHANGE

Thema Dutch Green Building Week 2021: LEAD-ACT-CHANGE

Eerste positieve resultaten van DGBC na aangescherpt MVO-beleid

Eerste positieve resultaten van DGBC na aangescherpt MVO-beleid