Marieke Olsthoorn

Marieke Olsthoorn is al vanaf oprichting van DGBC in 2008 verantwoordelijk voor de strategie, ontwikkeling en uitvoering van het PR & Communicatiebeleid. Zij geeft leiding aan een team van verschillende communicatieprofessionals die zelfstandig werken in verschillende projecten en voor corporate communicatie. Zij is sparringspartner van de directie en het management en voorziet hen van strategische advies. Een van haar grootste projecten is de opzet en uitrol van de inmiddels succesvolle Dutch Green Building Week in 2011. Naast haar werk als hoofd Communicatie & PR is zij binnen DGBC verantwoordelijk voor P&O en maakt zij onderdeel uit van het Management Team.

Voordat Marieke in dienst kwam bij DGBC heeft zij 9 jaar gewerkt als (corporate) communicatieadviseur bij Stichting Bouw Research (later SBRCurnet), waar zij o.a. verantwoordelijk was voor de communicatie en organisatie van de zogenaamde BouwLokalen in samenwerking met Bouwend Nederland. Daarnaast hield zij zich bezig met diverse corporate positioneringsprojecten.

Marieke Olsthoorn is afgestudeerd als P&O-adviseur met een specialisatie in opleiding, vorming en training. Daarna volgde zij diverse advanced marketingcommunicatie opleidingen onder andere bij SRM.

Laatste nieuws

In vogelvlucht op de hoogte via webinars BREEAM-NL

In vogelvlucht op de hoogte via webinars BREEAM-NL

Innovatie  is niet alleen technologie, maar ook gedrag

Innovatie is niet alleen technologie, maar ook gedrag

DOKVAST en Barli realiseren circulair en iconisch bouwproject Juf Nienke

DOKVAST en Barli realiseren circulair en iconisch bouwproject Juf Nienke