Young Professional Event: Gedragsverandering en verduurzaming

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Een van de grootste belemmeringen om te verduurzamen zit in de gedragsverandering van organisaties en mensen. Tijdens het Young Professional Event op 21 september staat dit thema centraal. Eerder organiseerde Young Professional Event een drietal webinars over de werking van ons brein, hoe we om kunnen gaan met weerstand en hoe je nu eigenlijk de ander kan verleiden om te gaan verduurzamen. Ditmaal vindt het evenement fysiek plaats in DeFabrique in Utrecht.

Programma

13:00 – 13:30 Inloop

13:30 – 17:15 Programma 

17:15 – 18:00 Borrel 

 

Dagvoorzitter Jacques van der Krogt zal je deze middag, namens het hele team van Young Professional Event, welkom heten. Keynote spreker Bas Haring neemt je mee in zijn kijk op verduurzaming. Hij is ‘volksfilosoof’, hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, schrijver, maar vooral bekend van zijn boeken en televisieprogramma’s waarin hij ingewikkelde zaken toegankelijk maakt voor een breed publiek. 

 

Daarna wordt de kennis in de praktijk gebracht. In workshops van onder andere het Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus, TNO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Techniek Nederland, Wij Techniek, YOUNG TVVL en Nieman zullen veel voorkomende problemen rondom verduurzaming worden gedeeld en door jou als deelnemer worden omgezet tot acties. Welke acties zijn er? En belangrijker: hoe kunnen we deze acties tastbaar maken zodat het ook leidt tot de gewenste gedragsverandering?

 

Aanmelden

Create the change en meld je aan voor het gratis main event van Young Professional Event op dinsdag 21 september. Aanmelden kan via de inschrijfknop links.

 

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, in samenwerkingmet Rijksvastgoedbedrijf, RVO, De Bouwcampus, Techniek NL, WijTechniek, Bouwend Nederland, Adviesbureau DWA,AlbaConcepts, Nieman Raadgevende Ingenieurs en M2KAdvies,samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.