Werksessie: Hoe sociaal is... de S van ESG (Environmental, Social, Governance)?

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Steeds meer vastgoedbeleggers houden in hun strategie rekening met ESG. Tot voor kort was bijna alles gericht op de milieuaspecten, de E (Environmental) van ESG. Ook Governance (de “G” in ESG) krijgt steeds meer aandacht, met name door de introductie van steeds strengere groene spelregels uit Europa. 

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Lees hier de terugblik

Veel organisaties onderkennen inmiddels het belang van de ‘S’ voor ‘Social’ binnen ESG en benoemen dit in de communicatie. Maar hoe geef je nu goed vorm aan sociale duurzaamheid? Er is geen autoriteit die voorschrijft hoe je die S precies moet operationaliseren. De sociale materie is daarnaast naar zijn aard lastig in KPI’s te vatten. Dat geeft weinig houvast. Ondertussen geeft iedereen er op een bepaalde manier wel invulling aan. Dat maakt nieuwsgierig, daarom gaan we graag een verkennend gesprek aan over keuzes, ervaringen en resultaten met sociale duurzaamheid. Op 4 april organiseren Urban Land Institute (ULI) en Dutch Green Building Council (DGBC) een werksessie over deze thema’s. Tijdens de middag willen we met elkaar bespreken welke rol de bouw- en vastgoedsector kan spelen, wat we met elkaar nu echt van belang vinden, hoe je sociale duurzaamheid concreet en meetbaar maakt en wat je hierin nodig hebt van andere partijen.

Met medewerking van:

Voor wie?

Exclusief voor partners en leden van DGBC en ULI.

Aantal deelnemers

Maximum aantal deelnemers: 80.

Locatie: EDGE Stadium

De werksessie organiseren we bij het dan net geopende EDGE Stadium in Amsterdam. Dit voormalige hoofdkantoor van Loyens & Loeff is door EDGE Technologies getransformeerd tot een hoogwaardige, innovatieve, gezonde en duurzame werkomgeving.

Adres: Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam

Inschrijven

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven. We kunnen je we wel op een wachtlijst plaatsen. Stuur dan een mail naar events@dgbc.nl.

Bron: EDGE

 

Locatie 

EDGE Stadium 

Adres

Fred. Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam

Openbaar vervoer

Metro: Metro 50 richting Isolatorweg – Halte: Amstelveenseweg – Tram: Tram 16 richting VU Medisch Centrum – Halte: IJsbaanpad Tram 24 richting VU Medisch Centrum – Halte: IJsbaanpad - Bus: Bus 347 richting Olympisch Stadion.

Parkeren

Kom je toch met de auto? Parkeren kan op eigen gelegenheid in Parkeergarage Olympisch Stadion. Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen.

Routebeschrijving

VANUIT ALKMAAR / HAARLEM - Neem de A9 richting Amsterdam-Zuid/Utrecht/Den Haag en neem de afslag richting A4 Amsterdam, waarna u op de A10 komt - Houd rechterbaan aan om afslag Buitenveldert te nemen naar de S108 richting Oud Zuid - Sla bij de verkeerslichten rechtsaf de Amstelveenseweg op en sla weer rechtsaf de Fred op. Roeskestraat - Direct aan uw linkerhand ziet u EDGE Stadium.


VANUIT AMSTERDAM - Ga de A10 op richting RING/Utrecht/Den Haag en neem de afslag A10 richting Utrecht - Gebruik de rechterbaan om afslag Oud Zuid te nemen voor de S108 richting Oud Zuid/Amstelveen - Sla rechtsaf bij de verkeerslichten de Amstelveenseweg op en sla weer rechtsaf op Fred. Roeskestraat - Direct aan uw linkerhand ziet u EDGE Stadium.


VANUIT ROTTERDAM / DEN HAAG - Volg de A13 en A4 naar de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid - Gebruik de rechter rijstroken om afslag Buitenveldert te nemen voor de S108 richting Oud Zuid - Sla rechtsaf bij de verkeerslichten naar de Amstelveenseweg en sla weer rechtsaf naar Fred. Roeskestraat - Direct aan uw linkerhand ziet u EDGE Stadium.


VANUIT UTRECHT - Ga de A2 op richting Amstelveenseweg/S108 en volg de borden A9 richting Amsterdam Zuidoost/Amersfoort/Almere - Houd links aan bij de splitsing, volg de borden A2/Amsterdam. Volg daarna de borden A10 richting RING Amsterdam/Den Haag/Zaandam - Houd links aan bij de splitsing en volg de borden A10 richting RING Zuid/Schiphol - Gebruik de rechterbaan om afslag Oud Zuid te nemen voor de S108 richting Oud Zuid/Amstelveen - Sla rechtsaf bij bij de stoplichten de Amstelveenseweg op en weer rechtsaf de Fred op. Roeskestraat - Direct aan uw linkerhand ziet u EDGE Stadium.