Webinar: BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie Woningen voor opdrachtgevers

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Het nieuwe keurmerk BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie Woningen is een handig instrument voor opdrachtgevers om aantoonbaar duurzame nieuwbouwwoningen te realiseren of woningen op duurzame wijze te renoveren. De methodiek helpt om ambities in de praktijk te brengen en meetbare duurzaamheidseisen te stellen aan woonprojecten. Leer hoe je BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie Woningen inzet als verduurzamingsinstrument tijdens het webinar op 28 november. 

Programma 

Binnen de woonopgave is duurzaamheid een belangrijke pijler. Programmamanager Thomas Heye licht toe hoe actuele duurzaamheidsthema’s zijn verwerkt in BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie Woningen. Op welke maatregelen en credits kun je focussen om jouw ambities te halen? Hoe werkt de BREEAM-NL methodiek in de praktijk en hoe pas je die toe op jouw projecten? 

Ook de voordelen van een certificering met het keurmerk komen uitgebreid aan bod. Zo zijn woningen volgens de meetlat van BREEAM-NL altijd duurzamer zijn dan het bouwbesluit voorschrijft en kun je aantonen dat een woonproject voldoet aan de eisen uit de EU Taxonomie. 

Het webinar wordt opgenomen. Je kunt het terugkijken op ons YouTube-kanaal. 

Aanmelden  

Deelname aan het webinar is gratis. Het webinar vindt plaats via Zoom en aanmelden kan via de inschrijfbutton in het menu.