Energietransitie voor jouw organisatie

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.
Bekijk de agenda voor aankomende evenementen en trainingen.

Laat je tijdens dit kennisevent inspireren door sprekers uit de praktijk die hun verhaal delen met vakgenoten delen (dus ook met jou!) om andere organisaties te inspireren over hoe zij de energietransitie aanpakken.

Met praktijkcases van onder meer Wageningen Universiteit, Woningstichting Rochdale en nog een bekende industriële organisatie. Daarnaast maak je op de bedrijvenmarkt kennis met concrete oplossingen die effectief zijn in de energietransitie van organisaties. Een interessant event voor organisaties die de energietransitie willen versnellen op een bijzondere locatie Omnia, in het hart van Wageningen campus. Welkom!

Doelgroep

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor energieverantwoordelijke managers, zoals facilitair managers, hoofd techniek, duurzaamheidsmanagers, energiecoördinatoren, vastgoedmanagers (en soortgelijke functies) uit de sectoren overheid, onderwijs, retail, industrie, zorg, zakelijke dienstverleners en real estate.

Locatie en aanmelden

Omnia Wageningen University & Research Hoge Steeg 2, 6708 PH Wageningen

Schrijf je in via de inschrijfknop links.

Organisator

Dit event wordt georganiseerd door Vanbeek, de partner in de energietransitie (zusterorganisatie van Priva). Vanbeek wil samen met haar klanten het verschil maken, door op een structurele en integrale wijze te werken aan het beheren en reduceren van energie en CO₂-uitstoot. Door het delen van kennis, ervaring en innovatie willen wij mens, organisatie en maatschappij inspireren en ondersteunen bij het creëren van een duurzame samenleving.

Ga naar de website van het event