DGBW: Business Innovation Workshop

Van het lineaire take, make en waste naar een circulair model waarin grondstoffen hun waarde behouden. In de visie op een duurzame toekomst voor onze aarde is de circulaire economie onmisbaar. Om de nationale ambitie van een volledig circulaire economie in 2050 te realiseren, moeten alle sectoren en organisaties omschakelen naar andere businessmodellen. Hoe zien de verdienmodellen in de nieuwe economie eruit?

In deze workshop voor ondernemers in de bouw en industrie, ontdek je de kansen van circulaire businessmodellen en de financiering daarvan. Deze Business Innovation Workshop focust op de sectoren Retail, Bouw en Industrie.

Tijdens de workshop ga je aan de slag om circulariteit te implementeren in de operationele processen van jouw organisatie. Ook kan je werken aan een strategie voor circulair inkoop, productontwerp, of diensten. Zo bouw je aan businessmodellen voor de toekomst. En die vandaag al zijn te financieren!

Meer informatie

Bekijk het volledige programma en aanpak van deze tweedaagse workshop op de speciale workshoppagina op cirlcl.nl. 

Locatie

Circl 
Gustav Mahlerplein 1B
1082 MS Amsterdam

Aanmelden

Stuur een email naar Niina Pussinen en vertel kort over jezelf, jouw organisatie, de motivatie voor de workshop en waar je je in de workshop op wil richten.