Publicatie 'Gezondheid, Welzijn & Productiviteit in Kantoren'

In 2014 publiceerde de World Green Building Council het rapport ‘Health, Wellbeing & Productivity in Offices’ over de impact van gezonde gebouwen op welzijn, productiviteit en gezondheid van gebouwgebruikers. DGBC heeft deze informatie nu ook beschikbaar gemaakt voor de Nederlandse markt. Centraal in de publicatie staat de impact van gezonde gebouwen op welzijn, productiviteit en gezondheid van gebouwgebruikers.

Klik hier voor een preview van de publicatie.

De publicatie laat zien wat er op het gebied van gezondheid binnen gebouwen in ons land gebeurt en is gericht op meer bewustwording en kennisdeling rond het thema, om zo de vraagzijde te stimuleren. De publicatie is tot stand gekomen samen met dé gezondheid- en binnenklimaatspecialisten van Nederland, verenigd in de DGBC Kopgroep Gezondheid en Comfort. 

Tijdens het openingsgala van de Dutch Green Building Week 2015 op 21 september is het eerste exemplaar van de publicatie 'Gezondheid, Welzijn & Productiviteit in Kantoren' overhandigd aan Minister Blok. Lees hier het nieuwsbericht

Vervolg

DGBC wil verder kijken naar het BREEAM-NL keurmerk en hoe gezondheid en comfort een nadrukkelijkere positie kan worden gegeven. Ook onderzoekt DGBC de mogelijkheden voor een nieuwe richtlijn of de adoptie of samenvoeging van bestaande richtlijnen. Dit onderzoek is een opstap naar het creëren van een framework voor gezondheid binnen gebouwen.

Bestellen?

De gedrukte versie kunt u bestellen. U betaalt de administratie- en verzendkosten van 10 euro exclusief BTW. De digitale versie kunt u kosteloos bestellen. 

Heeft u interesse? U kunt beide versies van de publicatie bestellen via het bestelformulier.

Bestelformulier

Alle genoemde bedragen zijn inclusief verzendkosten en exclusief BTW.