Even voorstellen: Iv-Bouw

Iv-Bouw – ingenieursbureau met Passie voor Techniek

De ontwikkeling en het hergebruik van gebouwen en gebouwgebonden installaties vragen om specialistische kennis. De ingenieurs van Iv-Bouw beschikken over ruime kennis op het gebied van bouwkunde, constructies, elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. We zijn vooral actief op het gebied van zorg, datacentra, kantoren, (bedrijfs)huisvesting, industriële huisvesting, onderwijs, retail en parkeergarages. Voor overheden realiseren we onder meer bibliotheken, gevangenissen en musea. Iv-Bouw verzorgt diensten in elke fase van het project, van de voorbereiding tot en met de realisatie van gebouwen en gebouwgebonden installaties, alsmede onderhoudsbegeleiding.

Iv-Bouw is onderdeel van Iv-Groep

Iv-Groep is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau. Met meer dan 1000 professionals, bieden wij een multidisciplinair dienstenpakket op de markten Gebouwen & Installaties, Industrie, Infrastructuur & Havens, Olie & Gas, Maritiem, Water en Speciale constructies & Equipment. Onze passie voor techniek maakt ons als ingenieursbureau sterk en onderscheidend. De passie uit zich in enthousiaste en gedreven specialisten die precies weten wat ze doen. Iv-Groep bestaat sinds 1949 en heeft dus ruim zestig jaar ervaring. Wij werken vanuit acht vestigingen in Nederland en vier vestigingen in het buitenland. De verschillende bedrijven binnen Iv-Groep, waaronder Iv-Bouw, werken alle zelfstandig en onder hun eigen naam. Elk bedrijf is kennisgedreven en toonaangevend in hun sector. Met een passie voor techniek richt Iv-Groep zich op complexe en omvangrijke projecten, waarbij de technische uitdagingen groot zijn.

Waarom zijn wij participant geworden van DGBC?

Wij streven ernaar om als toonaangevend ingenieursbureau een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes van onze opdrachtgevers en waar mogelijk willen wij hun verwachtingen overtreffen. Duurzaamheid en CO2- en energiereductie staan steeds vaker op de agenda; vaak hand in hand met kostenreductie. Zo is Iv-Bouw groot voorstander van het combineren van gebouwfuncties en hierin een optimale wisselwerking te zoeken. Om tot daadwerkelijke resultaten te komen vinden wij het belangrijk dat opdrachtgevers hun duurzaamheidseisen vastleggen in hun Programma van Eisen. Door participant te worden van DGBC verwacht Iv-Bouw haar kennis op het gebied van duurzame adviezen in projecten verder te kunnen verbreden en te delen.

Meer informatie

Iv-Bouw
Telefoon: +31 88 943 3500
Mail: info@iv-bouw.nl

Gerelateerd

6 vragen en antwoorden over CSDDD

6 vragen en antwoorden over CSDDD

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Maak kennis met onze nieuwe partner Goldbeck Nederland B.V.

Building Life ambassadeur Dennis Hauer is architect en directeur bij Urban Climate Architects in Delft

‘Biobased gebouwen voelen beter, zijn gezonder, slaan CO2 op én zijn veel leuker om te ontwerpen’