Page 81 - Bidbook
P. 81

      www.hollandse-nieuwe.com
   We brengen de toekomst
dichter bij het nu
   HANS REINEKE
Founder
HOLLANDSE NIEUWE CONCEPTS & DESIGN
De wereld om ons heen verandert en organisaties veranderen mee. De verandering bestaat uit organisatorische, gedrags, functionele en ruimtelijke vraagstukken. Het ontrafelen, structureren en het omzetten van deze veranderingen in heldere en aantrekkelijke ontwerpen is onze passie. Wij hebben impact doordat we sturen in het maken van de juiste beslissingen ten aanzien van de realisatie van circulaire gebouwen en interieurs waar het prettig en gezond is om te wonen, werken, leren en leven.
Inspirerende voorbeelden hierin zijn onze projecten voor Greenpeace. Het project Greenpeace Nederland (2014) is hierin een voorloper, Greenpeace France en Greenpeace International volgden hierop. We hebben hier strategie├źn ontwikkeld voor het oogsten van materialen ten behoeve van re-use, re-cycle, re-purpose, re-design, re-manufacture
en re-monteren. Energie- en waterverbruik zijn verlaagd. Gebruik en onderhoud is duurzaam. Het is onze overtuiging dat in gezamenlijke verantwoordelijkheid met gebruikers en eigenaren van gebouwen, we inspirerende voorbeelden kunnen realiseren voor toekomstige generaties.
80 DGBC | Bidbook 2019
Architecten
   79   80   81   82   83