Page 80 - Bidbook
P. 80

  ESTELLE BATIST
Architect | Studio Director
FOKKEMA & PARTNERS ARCHITECTEN
Sinds oprichting is Fokkema & Partners betrokken bij projecten met een hoge duurzaamheidsambitie. Zo behaalden we met ons team de hoogste nieuwbouw BREEAM-score ter wereld voor The Edge en voor Liander het eerste renovatie BREEAM-NL Outstanding certificaat. Recent hebben we als team voor het project Unilever Global Foods Innovation Centre twee BREEAM Awards ontvangen: de Global Design Award en de Global Public Award.
Bijzonder is dat duurzaamheid nooit het startpunt van ons ontwerpproces vormt; dat is altijd het welzijn van de gebruikers. We hebben ervaring met WELL certificering en streven naar het ontwerpen van een omgeving die niet alleen mooi is, maar ook gezond, niet alleen functioneel, maar ook een geweldige plek om te zijn. Een omgeving die lang mee gaat en duurzame keuzes verdient.
In onze ontwerpen staat lange termijn denken centraal. We prefereren tijdloze kwaliteit boven recyclebare korte termijn oplossingen. We gaan liever voor renovatie dan voor complete nieuwbouw. Al 22 jaar revitaliseren we gebouwen en zijn daar onderscheidend in.
Fokkema & Partners ziet zichzelf als katalysator voor positieve verandering. Met onze passie voor innovatie verkennen we duurzaamheidsconcepten met een open blik om de meest optimale keuzes te maken. Duurzaamheid sec is niet het startpunt van ons ontwerpproces, maar het is zeker de uitkomst.
  Wij zien onszelf als
katalysator voor positieve
verandering
  DGBC | Bidbook 2019 79
      www.fokkema-partners.nl
 


   78   79   80   81   82