Page 79 - Bidbook
P. 79

         www.linkedin.com/company/dzap/
  Blaak 16 - BREEAM Excellent
behaald
  AIZE OENEMA
Architect/ Creatief directeur/ BREEAM Expert
DZAP adviseert, ontwerpt en realiseert in- en exterieurs voor gebruikers en eigenaren van kantoorgebouwen. Onze architecten en projectmanagers zijn gedreven professionals die zich elke dag met passie en plezier inzetten in dienst van opdrachtgevers; sterker nog, we ontzorgen verregaand tijdens het hele proces.
Met een integrale benadering leveren we diensten die
veel verder gaan dan ontwerp en projectmanagement.
We ondersteunen ook op het gebied van strategisch gebouwadvies, verandermanagement, gastvrijheidsbeleving, facilitair beheer en niet op de laatste plaats duurzaamheids- advies.
Duurzaamheid is voor ons als term niet zo interessant, maar als attitude, mentaliteit en drijfveer des te meer. We pretenderen niet het meest duurzame bedrijf van Nederland te zijn, maar
we hebben een groen hart en streven ernaar elk project zo duurzaam mogelijk te maken. We hebben er dan ook onze ambitie van gemaakt elk project dat we aanpakken altijd iets meer duurzaam te maken dan onze opdrachtgever van ons vraagt. Uiteraard willen onze opdrachtgevers voldoen aan door de overheid opgelegde klimaatdoelstellingen, maar wij dagen ze uit tot een stap extra. We ondersteunen bij het behalen van certificaten en het verbeteren van duurzaamheid in dagelijkse praktijk. Daarnaast zoeken we voortdurend naar innovatieve oplossingen en stimuleren we nieuwe ontwikkelingen.
78 DGBC | Bidbook 2019
DZAP
Architecten

   77   78   79   80   81