Page 43 - Bidbook
P. 43

           www.hvm.nl
 Ontmoet ons enthousiasme en
laat u duurzaam inspireren
  MATTHIJS DULL
Directeur/Adviseur
Het duurzaam en mens- en milieuvriendelijk ontwerpen van gebouwen is niet alleen een kwestie van de juiste installaties. Dat vraagt om een integrale ontwerpaanpak waarbij alle ontwerppartijen op basis van gelijkwaardig- heid het plan ontwikkelen.
Door de toepassing van zoveel mogelijk energiebesparende elementen komen we samen tot een goed werkklimaat. Wij bekijken in eerste instantie de mogelijkheden binnen het bouwkundig concept (statische oplossing). Voor de resterende problemen kiezen we voor installatietechnische oplossingen (dynamische oplossing).
Elk project start met een technische verkenning van de mogelijke duurzame oplossingen, waarbij ook de bouwkundige randvoorwaarden worden vastgesteld. Onze voorstellen bevatten altijd meerdere oplossingen, waarbij naast het beschikbare bouwbudget, ook de Total Costs of Ownership worden meegewogen.
Huisman & Van Muijen maakt het verschil. Op een dynamische, persoonlijke en innovatieve manier geven wij invulling aan onze werkwijze. Tijdens onze aanpak kan men volledig vertrouwen op de slagvaardige en pragmatische manier van communiceren. Wij zijn realisten die gaan voor resultaat. Dat doen we vanuit kennis, betrokkenheid en de kracht om de klant in alle fasen te ontzorgen. Afspraak is afspraak. Beloofd is beloofd.
42 DGBC | Bidbook 2019
HUISMAN & VAN MUIJEN
Adviesbureaus   41   42   43   44   45