Yvette Watson winnaar ABN AMRO Duurzame 50

De ABN AMRO Duurzame 50 is woensdagavond gewonnen door Yvette Watson. Zij is bij DGBC bekend als voorzitter van de DGBC-werkgroep Paris Proof Kantoren. Tijdens het Green Tie Gala op Building Holland 2021 nam Watson de prijs in ontvangst. De top 3 deelt ze met Andy van den Dobbelsteen (2) en Suze Gehem (3). De Young Professional award is gewonnen door Alycia Biekram.

De ABN AMRO Duurzame 50 staat dit jaar vooral in het teken van ‘anderen helpen en ondersteunen om verduurzaming mogelijk te maken’. Vier vlakken telden dit jaar mee in de jurybeoordeling: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking.

Versnellen 

Yvette Watson is medeoprichter van PHI Factory en helpt organisaties te versnellen naar een circulaire economie. Ze ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun energieneutrale en circulaire gebouwambities.  Daarnaast neemt zij actief deel in programma’s die verduurzaming versnellen zoals de Green Deal Circulaire Gebouwen, de FMN Expertgroep Circulaire en Inclusieve economie. Ook is zij een van de initiatiefnemers van www.toekomststoel.nl.

Lees meer over de verkiezing en de andere winnaars op Duurzaam Gebouwd.


DGBC-partners

ABN AMRO

Professionals

Yvette Watson

Gerelateerd

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'

Intentieverklaring markeert een samenwerking tussen 14 vooraanstaande ketenpartners uit de ontwerp-, techniek- en bouwsector, gericht op de praktijktoets Milieuprestatie Gebouwen (MPG).

Unieke samenwerking tussen ketenpartners voor Praktijktoets MPG

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken