Vattenfall vastberaden op weg om ambities te realiseren

Fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken; uit de doelstelling van Vattenfall spreekt ambitie en vastberadenheid. Elementen die ook geborgd zijn in de Paris Proof-ambitie van DGBC. Hoe werkt Paris Proof-Partner Vattenfall achter de schermen aan beide doelstellingen?

Vier jaar geleden tilde Vattenfall een samenwerking met belegger Merin naar een hoger niveau met een indrukwekkend zonneproject. Daardoor zijn inmiddels tien panden van zo’n 35 duizend zonnepanelen voorzien. Jeroen de Wijn van Vattenfall spreekt met veel waardering over de goede samenwerking. “We zijn er trots op dat we elkaar kunnen helpen met verduurzamen en daarbij de juiste weg bewandelen richting het Klimaatakkoord van Parijs. Want met de verduurzaming van de gebouwen van Merin, zet Vattenfall ook weer een stap in haar missie om binnen een generatie fossielvrij te kunnen leven.”

Meer lezen? Dat kan. Het hele verhaal is gratis beschikbaar via de nieuwe editie van Toekomstbouwers

DGBC-partners

Merin | Vattenfall

Gerelateerd

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

DuurzaamheidsCertificering: ‘Je hoeft niet meteen een 10 te halen’

Met voornamelijk gebruikte materialen hebben Popma ter Steege Architecten (PTSA) en Vink Bouw een voormalig defensiegebouw omgevormd tot een hoogwaardig Rijkskantoor

Architectenbureau PTSA ontwerpt 'kantoor vol afval' voor Rijksvastgoedbedrijf

De whitepaper over EU Taxonomie is vernieuwd. Deze herziene uitgave neemt je mee in het hoe, wat en waarom van de EU Taxonomie.

Hoe, wat en waarom over EU Taxonomie