Nominaties Vastgoedbeslisser 2019 bekend: Annemarie van Doorn op shortlist

Annemarie van Doorn is genomineerd voor de titel Vastgoedbeslisser 2019. Het is niet de eerste keer dat de directeur van DGBC wordt genomineerd, al in 2018 stond zij op de lijst van genomineerden. Tussen de 100 genomineerden staan ook andere aan DGBC gelieerde vastgoedbeslissers. 

Zo staan Coen van Oostrom (EDGE Technologies), Dick van Hal (Bouwinvest) en Peter Göbel (ING Real Estate Finance) allen betrokken bij het Paris Proof programma in de lijst. Ronald van Huikeshoven (AM), staat ook op de lijst. AM is themapartner Circulariteit van DGBC.

Ook DGBC-bestuurslid Coert Zachariasse (Delta Development Group) en Paris Proof werkgroepleden Erik Steinmaier (ABN AMRO) en Brigit Gerritse (NRW) staan in de lijst. Hetzelfde geldt voor Anneke de Vries van NS. Zij was tot voor kort voorzitter van de werkgroep Paris Proof Retail.

Lijst met genomineerden

Daarnaast staan verschillende vastgoedbeslissers van DGBC-participanten op de lijst die door Vastgoedjournaal.nl is samengesteld. Bekijk alle genomineerden hier en stem meteen

Foto boven: Annemarie van Doorn reikt op vastgoedbeurs PROVADA een BREEAM-NL certificaat uit aan Altera. 

Gerelateerd

Maarten Markus is manager duurzaamheid bij gebiedsontwikkelaar AM. We zetten in op het minimaliseren van de CO₂-uitstoot van gebouwen enerzijds en een positieve impact van het gebied anderzijds.

‘Door energieneutraal en biobased te bouwen kunnen we veranderen naar een klimaatpositieve sector’

Vastgoedorganisatie is een belangrijke speler op de Europese markt. Nienke Jacobs van de Nederlandse tak Dream Advisors aan het woord.

Maak kennis met onze nieuwe partner Dream Advisors

Marktpartijen met een WEii-licentie kunnen nu een een gecertificeerde WEii-score afgeven voor gebouwen.

WEii-certificering: hoe werkt dit?