Mathijs Bouman, Sandra Phlippen en Boudewijn Poelmann sprekers Openingscongres Dutch Green Building Week

Mathijs Bouman (journalist en econoom), Sandra Phlippen (Hoofd Economisch Bureau Nederland ABN AMRO) en Boudewijn Poelmann (oprichter Goede Doelen Loterijen) leveren een bijdrage aan het openingscongres van de Dutch Green Building Week (DGBW). De DGBW van dit jaar is van 23 tot 27 september 2019.

Het openingscongres vindt plaats in 't Spant! in Bussum op maandag 23 september om 12.00 uur. Tijdens het congres komen sprekers aan het woord die zich niet laten afleiden door een conservatieve ketenpartner of een politieke koers, maar die verduurzamen omdat ze het willen. En omdat ze het kunnen. Het thema van het congres en van de week is daarom #HETKANWEL.

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden voor ruim 400 professionals uit - en gelieerd aan - de gebouwde omgeving. Meld je hier aan!

De sprekers:


Mathijs Bouman
Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financiële Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Bouman is sinds november 2017 de vaste commentator rond economische thema’s in Nieuwsuur. Bouman: “Het allerleukste vind ik het als ik mijn vak, de economie, uit mag leggen. Nieuwsuur is daarvoor het perfecte podium. Het is een dagelijkse, onafhankelijke rubriek met een hoge journalistieke standaard en daarbij voel ik mij thuis. Feiten en inzicht brengen is mij uiteindelijk liever dan allerlei meningen verkondigen.”

Sandra Phlippen 
Sandra Phlippen is hoofd Nederland bij het Economisch Bureau van ABN AMRO. Daarnaast is ze universitair docent toegepaste economie aan de Erasmus School of Economics in Rotterdam. Eerder was Sandra onder andere werkzaam als chef economie bij het Algemeen Dagblad en hoofdredacteur bij het economenvakblad ESB. Door middel van haar columns en deelname aan diverse debatten en tv-programma’s mengt zij zich in het publieke debat over uiteenlopende economische onderwerpen.

Boudewijn Poelmann
Boudewijn Poelmann is een oprichter en directievoorzitter van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV en van Novamedia. Novamedia is de bedenker en eigenaar van het Postcode Loterij concept en runt internationaal goededoelenloterijen. Het nieuwe duurzame kantoorpand van de Goede Doelen Loterijen in Amsterdam werd onlangs beloond met een BREEAM-NL Outstanding certificaat

Ben jij erbij?

Het openingscongres is kosteloos toegankelijk voor iedereen met ambities rond verduurzaming van de gebouwde omgeving. Het aantal deelnameplekken is beperkt, daarom hebben DGBC-participanten en relaties van sponsoren en themapartners voorrang. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging met een relatiecode. Alle overige aanmeldingen worden onder voorbehoud geaccepteerd. 
Wil jij erbij zijn? Meld je dan hier aan.  

Gerelateerd

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren

Eerste tool van Masterplan Ventilatie: Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren

DGBC ziet aanknopingspunten in Renovation Wave van Timmermans

DGBC ziet aanknopingspunten in Renovation Wave van Timmermans

Video’s Dutch Green Building Week online

Video’s Dutch Green Building Week online