Mansveld – wie zijn wij?

Met ruim 260 medewerkers en 50 jaar ervaring en vakmanschap  op het gebied van elektrotechnologie, licht, beeld en geluid, safety & security, audiovisuele communicatiesystemen en duurzaamheid, is onze strategie gericht op het aangaan van een duurzame relatie met onze klanten.

De sterke cultuur van een familiebedrijf, gericht op klant, kwaliteit en continuïteit, is voor ons leidend. Vanuit Amsterdam, Eindhoven en Maastricht werken we aan oplossingen in tijdelijke en permanente projecten voor nationale en internationale klanten. Onze hoofdactiviteiten Projecten (nieuwbouw, verbouw en herontwikkeling), Services (klussen, onderhoud en storingen) en Expotechniek (tijdelijke installaties voor beurzen en events) realiseren ieder ongeveer 1/3 van de totale omzet.

De missie van Mansveld is het ontzorgen van gebouweigenaren in hun streven om het energieverbruik van hun gebouwen te verminderen en te verduurzamen - wij hebben als Mansveld een bijzondere positie. We zijn groot genoeg om alle technologische uitdagingen voor onze klanten in te vullen, en klein genoeg om snel te schakelen en onze persoonlijke relatie met de klant te behouden en te verstevigen.

Mansveld is specialist in duurzame (LED)verlichting, brandveiligheid en ontruiming, toegangscontrole en camerasystemen. Door onze innovatiekracht, hebben we als systeemintegrator een voorsprong gecreëerd. Dit gecombineerd met onze kennis en ervaring op het gebied van energiebesparing en energie opwekken in de gebouwomgeving, biedt nieuwe kansen om de behoefte aan duurzaamheid en energiereductie te vervullen.

Mansveld  - Participant Dutch Green Building Council

Op een verantwoorde wijze invulling geven aan lange termijn relaties met klanten, leveranciers, werknemers en omgeving, komt onder andere tot uiting in het beleid met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Mansveld vindt MVO niet alleen binnen de eigen organisatie, maar ook binnen de branche en de bouwkolom belangrijk. Als participant willen we een bijdrage leveren aan de missie van DGBC voor verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

Gerelateerd

Adviesbureau De Groene Jongens adviseert bedrijven en gebouweigenaren bij hun verduurzamingsprocessen.

Duurzaamheid als hoogste doel: adviesbureau De Groene Jongens wil altijd meer impact maken

Concrete oplossingen die jouw organisatie kunnen helpen om netcongestieproblemen te omzeilen

De uitdaging van netcongestie in de energietransitie: 5 tips voor jouw organisatie

Nederlands architectenbureau VenhoevenCS voor duurzame architectuur, stedenbouw en infrastructuur, heeft duurzaam Olympisch zwembad Parijs ontworpen

Duurzaam olympisch zwembad Parijs naar Nederlands ontwerp klaar voor de Spelen