Automatische deuren en contactloze schakelaars: wanneer hygiëne het belangrijkste is

In tijden waarin hygiënecontrole essentieel is, zijn er voorzorgsmaatregelen nodig om bacteriële verspreiding in uw pand tot een minimum te beperken. Dat kan bijvoorbeeld door het installeren van contactloze impulsgevers, het automatiseren van handmatige deuren en ervoor te zorgen dat automatische deuren goed en tijdig worden onderhouden.

In gebieden met veel personenverkeer worden de deurkrukken constant aangeraakt. Door het wegnemen van de noodzaak om deurkrukken aan te raken, vermindert het risico op kruisbesmetting en helpt het om bacteriële verspreiding te voorkomen tussen medewerkers, klanten, patiënten en bezoekers. De ASSA ABLOY SA13 activeert de draaideur met een contactloze impuls en is daarmee de perfecte oplossing voor hygiënecontrole.

Lees verder op assaabloyentrance.nl

Webinar - COVID-19 en gebouwen: de inrichting van je gebouw

Op donderdag 30 april werkt Ralf de Ruijter, Business Unit Manager bij Assa Abloy, mee aan de webinar Webinar - COVID-19 en gebouwen: de inrichting van je gebouw. Deze webinar is gratis te volgen, klik hier voor meer informatie. 

Gerelateerd

Europees Parlement

EU geeft definitieve goedkeuring aan herziening verordening bouwproducten (CPR)

Whitepaper met alle informatie die je nodig hebt om data over je energiegebruik te verzamelen. 'Sturen op werkelijk energiegebruik' gidst bedrijven door datadoolhof

Waarom sturen op werkelijk energiegebruik en hoe doe je dat?

Building Life ambassadeur Sven ’t Hart is junior adviseur bij adviesbureau Merosch.

'CO2-gestuurd bouwen is nog een relatief onbekend onderwerp'